|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Kad će taj PCI-X ?
Kad će PCI-X u shopove? Naravno kod nas! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Unregistered User
Datum registracije: Jun 2002
|
Gle citao sam ozbiljan review na netu da je razlika izmedu AGP4x i AGP8x 1-3% na istoj kartici... Toliko o PCI-X, nece ga iskoristit niti jedna kartica bar ne do 2005... ko zna sta ce onda bit |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Ma nije bitna samo brzina nego i standard ,zamisli kombinaciju AMD64bit,PCI-X i DDR II. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
PC maher
Datum registracije: Feb 2004
|
Taj PCI-x je lijepa stvar , ali je trenutno samo fora da se prodaju nove matične, kao što se zna niti AGPx8 nije uopće iskorišten, niti će ga u budućnosti tako skoro neka igra znati dobro iskoristiti, naravno treba narodu uvaliti ploče sa novim PCI-X pa onda i grafičke na PCI-Xu, nije bitno što će to raditi 2% brže bitno je narodu uzeti lovu i to dobranu najvjerojatnije jer svi noviteti uvijek masno koštaju a samo se poneki pokažu zaista dobrim. Slična je priča i sa SATA diskovima , ja imam Maxtor SATA150, 80Gb, i u drugom kompu Maxtor ATA133, 80 Gb i mogu ti reći da su razlike skoro zanemarive( SATA je malo brži ali ništa naročito). Toliko o novim razvikanim standardima koji mogu ali i nemoraju donijeti ništa spektakularno. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|