|
![]() |
#1 |
MiningMod
Datum registracije: Jun 2005
|
Čudni problemi
Ovako, imam dva čudna kompa 1. Gasi monitor,onako kao da ode u stand by,i onda ga nakon par sek upali, i kada igram soldier of fortute payback onda nakon nekih 5min igranja počne trzati,kočiti,blokira,pa opet moš igrat par milisek i opet,slika se izobliči i tak... Radi se o Gigabyte GF6600 128/128 AGP8x, Asus Dual mbo, 2x2500+, 80gb hdd, 2x512 Supertalent cl2 ddr400 i napajanje Codegen 400W 12cm Da li je možda razlog napajanje? možda preslabo? 2. Komp kada idem dizazi,instalirati win dugo stoji na zadnjem dijelo plavog dizanja win,i onda kada se baci u prvi restart više ne nalazi boot,jednostavno stoji Radi se o 3000+, dfi lan party, 2x512 ddr433 kingmax, 80gb, gf6600 256mb pcie, fortron 350w... probao promjeniti grafičku,ista stvar probao memoriju,ista stvar probao hard,isto Ploča? Hm....procesor hm? nešto drug? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Ploča čim ne želi boot |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
MiningMod
Datum registracije: Jun 2005
|
Problem #1# trenutno riješen, poludio sam već, i ništa zavirih u kučište amo tamo i vidi čuda,napajanje! kada sam mjenjao kučište zaboravio vratiti staro, i da najgore je to što nije bio codegen 400w 12cm već 300w :=) i tako zamjenih sa fortronom 350W i sve šljaka...Eto još jednom ona lekcija "u večini slučajeva ako nešto ne valja na kompu,je loše napajanje,zamjeniti sa jačim i boljim..." |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|