|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2004
|
![]() Temperatura maticne ploce mi je izmedju 70 i 80 stup, a procesora oko 50.Već mi je mijenjana matična, pod garancijom. Moze li ova temp. utjecati na otkazivanje procesora ili drugih komponenti? MBO- abit KV 7 athlon XP2100+ cpu cooler artic-cooling, ventilator enermax 80 kuciste ever power 400W Mislio sam da je problem u cooleru, ali sam Sanyo denki alpha zamjenio artic-coolingom sto nije popravilo situaciju, dapace. Inace komp je kupljen u Hg-spotu, nakon rikavanja graficke i maticne koje su zamjenili kazu da nista ne diraju dok komp ne krepa, problem je sto sada garanciju imam samo na maticnu i graficku. PS. dok ovo pisem temp. maticne je 58 stup., uz otvoreno kuciste, balkonska vrata i vrhunsku hipotermiju sa moje strane. Hvala svima na pomoci! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
NO WAY!! Tebi je otisao senzor na maticnoj. Priblizi prste maticnoj jer da je 80 stupnjeva trebalo bi nutra kuhajuce. A kaj se tice firme poztnatije pod nadimkom HGShrot i nj. servisa to su vjerojatno najgori sarlatani u HR. i siroj okolici.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Zasto mi se i na bivsoj maticnoj javljao isti problem? Usput kada otvorim kuciste i stavim prst na maticnu kraj CPU-a tamo je prokleto vruće, mozda ne nedodirljivo ali nimalo ugodno. I ja sam pomislio da je otisao senzor, ali temp. se redovito mijenja pri otvaranju kucista i hladjenju izvana. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
maticna je sigurno nova, graficka radeon 9600 (256 MB) glupost mi je stavljati dodatne ventilatore s ozirom na to da mi frend ima athlon 2500+, kojeg je nabrijao i s ovim mu coolerom radi super bez ikakvog ventilatora na kucistu nemam pojma u cemu je problem, moze li kuciste utjecati na temp?, iako sumnjam jer se stvar neznatno mijenja otvaranjem kucista moze li problem biti u napajanju (maxpower)? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
hm, nevjerujem da je u napajanju.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|