|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2006
|
Restart kompa!!!
Dakle, kupio sam nedavno 2*1GB DDR2 RAM Kingmax 800Mhz, te ih ugradio sa postojecim 2*512MB DDR2 RAM Kingmax 800Mhz. Maticna ploca Intel D975XBX2, proc E6300, grafa 7600 GT, napajanje Antec 350W. Problem nastaje kada pokrenem USB TV Tuner Pinnacle PCTV 310e, te nakon cca 30 min rada komp se resetira (na milisec se pojavi bluescreen i komp se resetira). Napravio sam memtest koji ne pokazuje error. Kod gledanja filmova, surfanja, igranja, torrenta, komp radi satima (noćima) bez ikakvih problema. Imam dual boot, na jednoj particiji imam novu a na drugoj staru aplikaciju Pinnacla i ruši se na jednoj i drugoj. Obzirom da memtest ne pokazuje error stvarno ne znam da li je problem u memoriji jer sve upucuje na to, obzirom da je prije ubacivanja nove sve radilo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Koji memtest? DOS ili Windows verzija? Jesi li vrtio OCCT, Prime95 ili Stress Prime?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
..ono najbitnije,je li comp clockan ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2006
|
Ne! Memorija, proc i grafa rade na defaultnim postavkama. Koristio sam memtest86 boot sa diskete, odradio je 10 testova i nije javio nikakav error. Ne znam da li ima još nekih drugih boljih testova za memoriju, slobodno dajte savjete i linkove. Hvala |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|