|
![]() |
#2 |
hustla
Datum registracije: Nov 2006
|
ja imam al 194 wt isto sve sam kaj je moj 19",i ja sam svog platio u 2. mj 1500 kn,a danas je cjena gotovo ista!monitor je fakat ok,komp mi prvenstveno sluzi za surfanje i katkad za igrice,i ja sam sa ovim jako zadovoljan...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Chaotic
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
Da se može podešavati po visini bio bi još bolji, ali ne treba pretjerivati, ipak dođe 1500kn. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
Datum registracije: Dec 2007
|
ja sutra idem po svoj L204WT (isto mi za oko zapala cijena od samo 1700kn u ve-milu) koliko citam po netu ljudi se uglavnom zale na: mrtve pixele, prejako osvjetljene od dolje ili gore, isprane boje, zrnasti efekt crne boje prilikom gledanja filmova, los kontrast al to sam citao postove stare godinu dana, kad je taj monitor tek izasao valjda su to sve popravili u novim revizijama provjeri samo di je napravljen lcd kad ti stigne navodno te LGove prave u tajvanu i tajlandu ovi iz tajvana dolaze sa kvalitetnom phillips TN matricom, dok ove iz kine sa nekom žnj matricom kojoj nisam zapamtio ime |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
hustla
Datum registracije: Nov 2006
|
nisam nithja prezahtjevan...ugl,slika na filmovima jemeni savrsena!ja gledao film neki dan,i doleti mi nesstara ipocne se cuditi kako je lijepa slika,vjeruj mi,neces se razocarati!
![]() |
#7 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Sjetio sam se jedne zamjerke samo. Prejako osvjetljenje na defaultu. zaboravio sam skoro na to jer držim kontrast i svjetlinu cijelo vrijeme na 50. Ne sviđa mi se isto postavljanje user postavke jer nikak da mi zapamti i podesi moj "profil". Možda zbog tipki na pozadini, svaki put moram brojat tipke i dosta često fulam. Velik plus mu je što se plava power LED-ica može isključiti |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
Datum registracije: Dec 2007
|
pa oni programi koji ti pomazu da narihtas boje na monitoru ako stavim contrast i brightness na 50 onda mi je slika pretamna drzim sad na c60 i b60 al mislim da bi to moglo bit bolje |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
To onda probaj petljat u driveru od grafičke. Tamo imaš opcija za podešavanje slike i svega. Ako imaš nVidiu, probaj s display optimization wizard. Meni je slika taman na 50, no sve to ovisi od čovjeka do čovjeka. Podesi si user profil kako ti paše i to je sve. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|