Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Software > Aplikacije
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 20.11.2007., 12:09   #1
yaya
Guest

DC++ problem

..naime ne pronalazi nist aiako nadje sve hubove i udjem u pojedini hub, imam kasperskog 7.o, iskljucila sam mu bila firewall al opet nista i sad nemam pojma koji bi mogao biti problm, pomagajte, hvalaizgleda da treba podesavati router ili upisati negdjeIP adresu..to ce onda bit komplikacija..ajd pls ako neko zna zdravo seljacki da mi objasni
  Reply With Quote
Staro 20.11.2007., 13:01   #2
Ladybug
Premium
Moj komp

Ladybug's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Idi na http://portforward.com/routers.htm nađi svoj router i konfiguriraj ga prema uputama. IP ćeš vjerojatno trebat svaki dan novi pejstat u Connection settingse, jer se mjenja. Ak ne skužiš, stavi si Passive mode u DC Connection settingsima, sma ti se tak smanjuje broj usera od kojih moš skidat.
Ladybug je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 20.11.2007., 14:03   #3
yaya
Guest

a jel mi to sigurno da mi netko ne upadne u komp i rovari bezveze..il to se to samo odnosi na skidanje s odabranog foldera?
  Reply With Quote
Staro 20.11.2007., 14:26   #4
F@NTOM
Darth Pope

F@NTOM's Avatar

Datum registracije: Jul 2006
Skini si apexdc++, on ti automatski obnavlja ip tako da ga ne mroas svaki put ti copy/paste..kad ga skines odi na portforward stranicu pogledaj za svoj modem kako otvaras portove i otovori port po zelji, postavi fiksni ip ..port koji si otvorio upisi u apexdc++ i pri vrhu connections settings stranice u apexu upisi fiskni ip koji si postavio i treba ti radit, meni radi vec godinu bez problema.

Stavi si neku mjuzu, filmove sta god vec imas na kompu a zelis podijeliti sa drugima, na share i useri ti mogu gledati, skidati od tebe samo to sta si stavio pod share.
Staro 20.11.2007., 14:49   #5
yaya
Guest

Citiraj:
Autor F@NTOM Pregled postova
Skini si apexdc++, on ti automatski obnavlja ip tako da ga ne mroas svaki put ti copy/paste..kad ga skines odi na portforward stranicu pogledaj za svoj modem kako otvaras portove i otovori port po zelji, postavi fiksni ip ..port koji si otvorio upisi u apexdc++ i pri vrhu connections settings stranice u apexu upisi fiskni ip koji si postavio i treba ti radit, meni radi vec godinu bez problema.

Stavi si neku mjuzu, filmove sta god vec imas na kompu a zelis podijeliti sa drugima, na share i useri ti mogu gledati, skidati od tebe samo to sta si stavio pod share.
hvala idem probat
  Reply With Quote
Staro 20.11.2007., 15:31   #6
yaya
Guest

ma kakvi, ne ide to..katastrofa..imam Speedtouch 780..sve sam postavila prema uputam i opet ne radi search na DC++, s tim da su mi oba porta 4811..jos malo cu se mucit a onda cu odustat cini mi se..
  Reply With Quote
Staro 20.11.2007., 15:44   #7
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Speedtouch je katastrofa za p2p. Ja sam imao problema sa emule koje mi ni portforwarding nije rješio, a onda mi se i Speedtouch počeo blesirati dok nije riknuo.
Staro 20.11.2007., 15:52   #8
F@NTOM
Darth Pope

F@NTOM's Avatar

Kad si stavljala fiksni ip koji si preffered DNS i alternate dns postavila?
od t-coma su ti sljedeci
preffered - 195.29.150.3
alternate - 195.29.10.4

aj probaj pa javi, jer mora radit.
Staro 20.11.2007., 16:22   #9
yaya
Guest

Citiraj:
Autor F@NTOM Pregled postova
Kad si stavljala fiksni ip koji si preffered DNS i alternate dns postavila?
od t-coma su ti sljedeci
preffered - 195.29.150.3
alternate - 195.29.10.4

aj probaj pa javi, jer mora radit.
ajooooj probat cu al to je prakticki nemoguce..ajooooj, nisam opce dosla do fiksnog..muka mi je bilo vec
  Reply With Quote
Staro 20.11.2007., 16:25   #10
yaya
Guest

Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Speedtouch je katastrofa za p2p. Ja sam imao problema sa emule koje mi ni portforwarding nije rješio, a onda mi se i Speedtouch počeo blesirati dok nije riknuo.
ajooooooooooj sad sam ovo procitala..necu ja visenis prčkat..jos ak nekaj sj...leleeeeeeeee..gotojoooooo..dizem ruke, hvala na pomoci ljudi..
  Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 21.11.2007., 11:43   #11
Ladybug
Premium
Moj komp

Ladybug's Avatar

Da, to trebaš zvat u T-Com ili koji ti je god ISP i tražit ih da ti daju te ip-jeve... I ja sam se ubijala sa Speedtouchem, al meni iopnak niš nije lagano na mom kompu

Yaya, meni je port neki 34000.

Fantom, na koji način to radi apexdc? koji fiksni IP mu upišeš? Taman sam se prebacila na noviju verziju plusplus i sredila kretenske postavke gah..
Ladybug je offline   Reply With Quote
Staro 23.11.2007., 14:35   #12
F@NTOM
Darth Pope

F@NTOM's Avatar

Pa na portforward stranici imas kod vodica za taj modem i vodic za static ip
"To setup port forwarding on this router your computer needs to have a static ip address."
http://portforward.com/networking/static-xp.htm

Taj ip ti izgleda otprilie ovako 192.168.1.136 - tako je u mene...uglavnom pogledaj kako je u mene namjesteno

A apexdc sam obnavlja ip, ne znam tocno kako, ali radi.
Ali ako pazljivo citas onaj vodic na portforwardu ne mozes pogrijesiti.

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Isključeno

Idi na