|
![]() |
#1 |
Guest
|
DC++ problem
..naime ne pronalazi nist aiako nadje sve hubove i udjem u pojedini hub, imam kasperskog 7.o, iskljucila sam mu bila firewall al opet nista i sad nemam pojma koji bi mogao biti problm, pomagajte, hvala ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Idi na http://portforward.com/routers.htm nađi svoj router i konfiguriraj ga prema uputama. IP ćeš vjerojatno trebat svaki dan novi pejstat u Connection settingse, jer se mjenja. Ak ne skužiš, stavi si Passive mode u DC Connection settingsima, sma ti se tak smanjuje broj usera od kojih moš skidat. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
|
a jel mi to sigurno da mi netko ne upadne u komp i rovari bezveze..il to se to samo odnosi na skidanje s odabranog foldera? |
![]() |
![]() |
#4 |
Darth Pope
Datum registracije: Jul 2006
|
Skini si apexdc++, on ti automatski obnavlja ip tako da ga ne mroas svaki put ti copy/paste..kad ga skines odi na portforward stranicu pogledaj za svoj modem kako otvaras portove i otovori port po zelji, postavi fiksni ip ..port koji si otvorio upisi u apexdc++ i pri vrhu connections settings stranice u apexu upisi fiskni ip koji si postavio i treba ti radit, meni radi vec godinu bez problema. Stavi si neku mjuzu, filmove sta god vec imas na kompu a zelis podijeliti sa drugima, na share i useri ti mogu gledati, skidati od tebe samo to sta si stavio pod share.
![]() |
#5 | |
Guest
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
ma kakvi, ne ide to..katastrofa..imam Speedtouch 780..sve sam postavila prema uputam i opet ne radi search na DC++, s tim da su mi oba porta 4811..jos malo cu se mucit a onda cu odustat cini mi se.. ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Speedtouch je katastrofa za p2p. Ja sam imao problema sa emule koje mi ni portforwarding nije rješio, a onda mi se i Speedtouch počeo blesirati dok nije riknuo.
![]() |
#8 |
Darth Pope
|
Kad si stavljala fiksni ip koji si preffered DNS i alternate dns postavila? od t-coma su ti sljedeci preffered - 195.29.150.3 alternate - 195.29.10.4 aj probaj pa javi, jer mora radit. ![]()
![]() |
#9 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#10 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
Da, to trebaš zvat u T-Com ili koji ti je god ISP i tražit ih da ti daju te ip-jeve... I ja sam se ubijala sa Speedtouchem, al meni iopnak niš nije lagano na mom kompu ![]() Yaya, meni je port neki 34000. Fantom, na koji način to radi apexdc? koji fiksni IP mu upišeš? Taman sam se prebacila na noviju verziju plusplus i sredila kretenske postavke gah.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Darth Pope
|
Pa na portforward stranici imas kod vodica za taj modem i vodic za static ip "To setup port forwarding on this router your computer needs to have a static ip address." http://portforward.com/networking/static-xp.htm Taj ip ti izgleda otprilie ovako 192.168.1.136 - tako je u mene...uglavnom pogledaj kako je u mene namjesteno ![]() A apexdc sam obnavlja ip, ne znam tocno kako, ali radi. ![]() Ali ako pazljivo citas onaj vodic na portforwardu ne mozes pogrijesiti.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|