|
![]() |
#1 |
ređistred juzer
Datum registracije: Oct 2009
|
Jel netko vidio nešto slično ovome u prodaji (USB hub)?
ako je netko negdje vidio u nekoj trgovini kod nas ovakav usb hub, bio bih zahvalan za informaciju gdje ga kupiti http://www.budgetgadgets.com/special...rt-p-4673.html treba mi ovako nešto jer nema dodatni kabel, a imam samo dva porta na tabletu, uvijek fali barem jedan... hvala unaprijed |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
ređistred juzer
|
i kako ste mi vi dvojica sad pomogli uopće? jedan da link za ducan gdje ima usb hubova, a drugi link na nabavu.net pa nisam blesav, to znam i sam, ali da ste malo pogledali bolje link koji sam stavio, vidjeli bi tražim konkretno takav oblik i takvu funkciju kao na linku. mislim... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() Citiraj:
![]() Sad mi je žao što sam išta napisao i duboko se ispričavam. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 |
ređistred juzer
|
? jel ti stvarno ne vidiš na linku koji sam stavio da se radi o hubu koji ima konektor ugrađen u hub, tj. nema potrebe ukapčati kabel za spajanje s laptopom? a gdje je na ovom tvom linku takav hub? Svakome treba kable za spajanje s kompom... "ovako nešto" znači ovakvog oblika i funkcije, odnosno barem sa ugrađenim konektorom za "uštekavanje". lijepo sam napisao "jer nema dodatni kabel". |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
Datum registracije: Dec 2006
|
Mislim da je jasno što čovjek traži, a ovo davanje besmislenih linkova sa nabave je presmješno, ukuco si 'usb hub' tamo, izbacilo ti 15 stranica i sad si mu pomogao? Kao da je nesposoban da to sam napravi. Osobno sam i sam tražio takav hub kod nas ali neuspješno, znači, ako netko ima saznanja gdje to kupiti neka podijeli link sa drugima, direktan link na proizvod. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
gadget freak
|
Kako bi vam netko i pomogao obadvojici kad ste bezobrazni????? Prvo si malo kulture u razgovoru nabavite pa vam možda i više ljudi izađe u susret, ovako 90% ekipe s foruma pročita napisano i zaobiđe temu. Btw, da ste si dali imalo truda, pa pogledali barem na protisu sve dostupne vidjeli bi nekog vraga.... http://protis.hr/products/details/as...--kvadar/10731 Ja sam kupio ovakav prije godinu i pol, ovaj lijevi port se šteka direkt u usb na laptopu/računalu, a ova 4 ostaju raspoloživa, znači nema nikakvog kabla, ako je to jedini problem i uvjet koji se traži, pošto ste tako rječiti obadvojica.... Meni je jedini nedostatak ovoga još dan danas njegova debljina jer kako god ga zakrenuo uvijek mi je too fat u odnosu na lap.
![]() |
#10 |
Banned
|
@jopis: Daj ne trkeljaj sad ti, kakva kultura, ko je bezobrazan i šta je nejasno u prvom postu? Traži se hub bez kabela, kako kulturnije ti to treba objasnit? I da, izgleda da je taj asonic na protisu takav uređaj, vidio sam ga i prije ali preko slike nisam skužio da se ne spaja sa kabelom, inače djeluje dosta bezvezno. Znači ako je netko kupio sličan onome sa prvog linka neka javi. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Banned
|
Izgleda da će ebay i biti... Guglam već sat vremena po shopovima ali 0 bodova. Dosta naših webshopova ni nema slike proizvoda pa to dodatno otežava potragu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
jok...pa s ovog linka kojeg je Agnus dal u prvom postu možeš naručiti ![]() kolko vidim šalju iz hongkong-a u prihvaćaju ppl ![]() Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Identican oblik je imao Kvark u ponudi, ali otkako su u ZG-u spali na jedan jedini ducan... onda jedino mozes znati da im odes drito u ducan. Ali najveci izbog Hubova ukljucujuci ne samo ovakav na tvojoj slici, vec citave varijacije "portno lebdecih" ima IQ centar. Jedino sto oni idu u drugu krajnost, pa jednostavno ne mogu azurirati svu kramu koju imaju kod sebe. Bas takve sam tamo vidjao i to u raznim bojama i varijantama. Citiraj:
Pa podebljas malo objasnjenje i ne bi vjerovao, za par minuta ce ti i dalje pokusavati pomoci. Ovako samo kod spomenuta dva forumasa ostajes nepotrebno pamcen kako netko tko je osoran na one koji mu zele pomoci. Citiraj:
Zbog ovakvih epizoda cesto se zalomi da neki postovi ostanu grad duhova, bas zbog forumasa koji dobiju ovakve odgovore kad nekome zele pomoci. A to ima upravo krivu poruku i onima koji traze pomoc i onima koji zele ili mogu ponuditi istu. Lijepa rijec otvara prava vrtata i ne kosta ama bas nista. Probajte te to usvojiti i forum postaje jos ugodnije mjesto ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Banned
|
Je, istina. Istina je i to da se traženje tehničke robe svodi na google i nabavu, upućivanje na njih nije pomoć nego nego tek tako, da se nešto napiše. Osobno, ako nešto ne znam ništa ni ne pišem. Citiraj:
Mislim da nije problem pogledat sliku i mali sporije pročitat opis predmeta koji se traži. Zato stvarno ne znam na čemu bi on njima trebao zahvaljivati, valjda na tih 20 sek koliko im je trebalo da linkaju nabavu i protis. No dobro, to ne treba dalje razvodnjavat. Naručit će se s gornjeg linka. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
ređistred juzer
|
dečki smirite se... da razjasnimo situaciju: vjerujem da sam dao dovoljno dobar opis i SLIKU onoga što bih volio kupiti i lijepo sam pitao gdje se tako nešto (a sa linka se jako dobro vidi što točno) može kupiti da li sam ja jučer izašao sa tečaja o "kopijuterima" ili sam IT profić, uopće nije važno za ono što sam naveo u postu. nadalje, ovi dvojica gore su reagirali IMO krajnje bezveznim postovima, jedan mi stavi link na nabavu sa search: usb hub, a drugi link na protisovu stranicu GDJE NEMA ONO ŠTO TRAŽIM I sad sam ja bezobrazan kad kažem "da nisam blesav", da sam i sam mogao guglati, što i jesam i nisam naravno ništa našao. ne bih tako reagirao da se barem jedan od njih dvojice potrudio, jer niti su pročitači što tražim, a možda niti pogledali link koji sam stavio, i kao što khm kaže, u 20 sekundi su imali "mudri" odgovor no da sad dalje ne duljim, nije mi u interesu s ikime imati loš "kontakt", stoga, dečki Nybelung i Neo-ST, primite moju ispriku ako sam vas povrijedio osornošću, a primite i savjet da pažljivije čitate što netko traži i da ne pišete ako ne možete pomoći. i dalje vjerujem sa sam stavio dovoljno opširan opis, a osim toga tu je i link sa review-om konkretne stvari. kolega khm je dovoljan dokaz, on je shvatio, dakle... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|