|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
(riješeno) Probijanje šifre
Evo kod frenda sam imam jedan veliki problem. Donio sam svoj disk sa windowsima kod njega da mi spasi podatke jer trebam stavit nove windowse a kako imam 2 acc-a na disku na onog koji je zaštičen šifrom nemogu uć da spasim podatke iz My Documents. Ima li kakav program ili neki drugi način da maknem šifruu da mogu skopirat dokumente i da onda slobodno radim format. Zadnje izmijenjeno od: zoro006. 23.11.2007. u 15:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
Iskljuci Simple File Sharing u Tools-->Folder Options-->View. Onda desni klik na folder/disk i sharing. Tamo postavi na full control za grupu Everyone i neka to applya na sve podfoldere i fajlove. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Sve sam napravio kako si mi rekao i stavio sva dopuštenja na grupu everyone, ali neznam kako stavit apply na sve foldere |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
tj znam samo za ono na folder options "apply to all folders" ali neznam dali to ima veze sa tim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
uspi sam uć na acc ali sad su mi svi fileovi na acc zaključani a na njih uopće nemogu stavit permission(mora mi admin to uključit a neznam kako ili točnije di) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
Nisam vidio da si me addao na msn...hm. Ovak. Odi na sharing and security, a zatim na advanced. Pa probaj tamo postavit permissione, ako nejde, odu na karticu Owner i Change owner to [tvoj username koji odaberes s popisa]. Jos na dnu oznaci kvacicu da applya na subcontainers ili kako vec ono pise. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Skini Hiren's Boot CD i tamo ćeš naći programe za promjenu adminstratorske šifre. Više informacija na http://www.hiren.info/pages/bootcd
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
napravi ovako: prijavi se na komp kao administrator,znači ono uđeš u safe mode i di ti piše safe mod with command prompt tu klikni.dalje udes u control panel,user account i tamo promijeniš lozinku accounta na koji trebas ici...kad to napravis restartiraj komp i normalno se prijavi samo sa sifrom koju si postavio ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
riješeno hvala svima |
![]() |
![]() |
|
|