|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
(riješeno) uTorrent
nekoliko minuta nakon pokretanja utorrenta mi se sruše win sa plavim ekranom... zna li netko kako riješiti i što bi uopće moglo biti? uttorent 1.75 zone alarm pro 7.0.337 xp sp2 nod32 3.0 trial |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Hm pogledaj ovu temu http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=86409 isti problem kao kod tebe..Ocito se taj utorrent kolje s necim od softvera,jesi provao neku drugu verziju utorrenta? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | ||
Premium
|
Citiraj:
![]() imao sam neki 1.6._nešto, pa sam updateao. sa prijašnjom verzijom nije bilo problema, pa sam se nadao da kod ove verzije treba samo nešto podesiti kod njega, ili firewalla... jel moguće da sam kod uninstaliranja nekog drugog programa/igre obrisao neki file koji treba utorrentu, pa sad radi probleme? Citiraj:
![]() Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 12.11.2007. u 17:39. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
skini stariju verziju .
![]() |
#10 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
RaNzo pogledaj tu stickyu od Domya http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=58941 imas programe za sve komponente ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
|
Citiraj:
evo provrtio sam brdo testova memtest86+ 3 sata, bez greške hd tune - bez greške hd tach - bez greške sp2004 - 8 sati bez greške s&m je pred kraj testiranja javio "interrupted" nakon što je brdo testova prošlo ok pokušao sam pokrenuti ati tool "scan for artifacts" ali mi se temp popne na 85 stupnjeva za nekoliko sekundi i onda tu ostane. jel to normalna radna temp za 6600gt? još ima neku zalmanovu mrcinu na sebi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |