|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
HP 6715b - što kažete na nj? :)
http://www.superbit.hr/index.php/Pri...uct-flyer.html +gratis 1 -> 3god garancije +WSXGA+ 15.4" (1680x1050) +3 GB RAM +XP po meni jedini - Turion proc :/ što mislite o ovom komadu ![]()
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
HP Compaq 6710b HP Compaq 6710b 2 To je isti model samo je ovaj Intel a taj AMD.... E sad da cujemo one koji ga imaju . Pozdrav! |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Dobar je to lap. Uz proc jedini minus je i grafa koja će poslužiti za osnovne stvari i za starije/slabije igrice. Ali, ako ti to nije potrebno, vrlo dobar lap. Računaj da ćeš na njemu dobiti hrpu nepotrebnog softvera koji ga guše. Frend je kupio sličan i bio je spor do bola. Čim sam skinuo Norton Internet Security, lap je počeo letjeti, a kad sam skinuo i druge 'nametnike', lap se nije dao raspoznati. Od fiće postao je porsche.
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
hvala obojici
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ukratko, za te novce vrlo dobar laptop, nećeš pogriješiti sigurno. Najslabija karika mu je grafička kartica, ali ako nisi igrač, može ti samo dobro doći zbog trajanja baterije. Tipkovnica i touchpad su solidni. Jedino malo smeta nedostatak srednjeg klika miša, ali može se srediti preko tappinga. Čitač otiska prsta radi jako dobro, a tu je i TPM chip za dodatnu sigurnost. Ekran bi mogao biti dobar, gotovo sigurno se radi o PVA, MVA ili IPS matrici što znači da će biti čitljiv iz velikih kuteva. To je ono što meni smeta na mom 6715b, ali obzirom da sam za dobio za 4100 kn, zažmirit ću. Baterija na mom traje od 1 h pa do skoro 5 h, kod tebe će biti nešto manje jer je malo brži procesor i bolji ekran.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
samo nemoj instalira xp,.. ostavi vistu ako je moguce, izgasi neke gluposti koje guse laptop,... ja imam vistu business i nema nikakvih erora i plavih ekrana a na xp-u je bilo svega i sva cega,.. pozzz |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Lap dolazi sa XP-om. Do sada sam instalirao XPP SP2 na jedno 10-tak komada i nikad nikakvih problema.
![]() |
#10 |
The Last Akkadian
Datum registracije: Apr 2008
|
Majka svih istina... Ljudi koji znaju kako, Vista-based konfu mogu uciniti vrlo brzom. Naletio sam na jedan VIA C3 1GHz lap sa 1024MB PC2700, UATA100 40GB i uz dosta tweakanja Vista se vrti bez problema. Svi DX9/10 featurei ne rade, s obzirom na SiS-onboard-shrot koji je unutra. Vistu sam stavio iz znatizelje i stoga sto su svi kompovi u LANu na Visti, pa reko', ajd nek joj bude. Vlasnici, that is... ![]() Anyhow, za almost power-usere i sve dugoprstice, mozda bi bilo dobro pogledati na webu, kak i sto (ne)radi ovisno o configu pojedinih i/ili svih servisa u Visti. Umjesto citanja desc-ova u service.msc, mozete pogledati i http://www.blackviper.com/WinVista/servicecfg.htm. Jeeze Louise, koji OT. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|