|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2003
|
Epox EP-AT690G Pro
Jel ima netko ovo? Imao sam par ploca nakon epoxice 8rda+, ali na svakoj me nesto nerviralo hehe pa sad razmisljam da uzem ovu epoxicu... kakva su iskustva? Stvari koje su mi bitne: stabilan clock (da se ne dogada da se clock resetira pa na pocetku dolazi poruka kako je cpu clocl fail ili tako nesto...), dobra kontrola ventilatora i temperature, da memorija ne zeza, FSB bar 250... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Da kratiš vrijeme dok se ne javi neki korisnik: http://www.google.com/translate?u=ht...&hl=en&ie=UTF8 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
ma naso sam ja vec 2/3 review-a, i ugl. kazu da je maticna ok... zato me sad zanimaju iskustva hvala na linku |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
evo kupio sam ju, a sad za koji dan cu je stavit pa cu postat kako sam zadovoljan... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
imam jedan problem s plocom. naime ventilator mi je uvijek na full speed bez obzira sto sam u BIOS-u i kasnije u thunder probu stavio da radi "by temperature" ili "by duty-cycles" ne kuzim u cemu je problem... EDIT: Nemogu vjerovat... epox kao mrtav, a njihov support mi odgovorio na e-mail u roku 12h hehe. Ugl. kazu da je fan control moguc samo preko 4-pin na ventilatoru... Jel ima negdje za kupit 3 na 4pin mozda? Zadnje izmijenjeno od: ZMAJ. 23.11.2007. u 12:58. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|