|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
![]() Neću komplicirati puno. Zanima me šta mislite o navedenoj kartici, jer uskoro mislim otići malo u kupovinu. Mislio sam prvo, nakon pročitanog članka, uzet Leadtek GF5900XT pošto mi je trenutna kartica upravo od tog proizvođača (GF Ti4200 A350) i prilično sam zadovoljan s njom.. ali čitajući malo dalje, vidio sam ovu crvenu ljepotu (Leadtek baš i nije neka ljepota.. onaj ventilator....) i baš mi je nekako dobro sjela! Pa bih molio da me uputite na mjesto kupovine iste, cijenu koju dotična ima, (ne)zadovoljstvo što ste ju kupili ili pak da mi preporučite neku bolju za istu količinu nofaca! Unaprijed se zahvaljujem!!! P.S. uz kratak komentar, molim navedite neku MB koja bi joj pasala (proc je AMD 3000xp+ BOX) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
...
Datum registracije: Nov 2002
|
1700kn jelda? dodaj 200kn vise i imas 9800 pro |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Unregistered User
Datum registracije: Jun 2002
|
Citiraj:
Znaci dodas 350kn... za isti kurac... bas smo usporedivali frend i ja. Ja jos imam vise 3dmarka 2003 a isti komp. On ima @3200+ i giga rama. On 5800 a ja 6050 na @3200. Mislim sto se mene tice ako imas viska para uzmi 9800 zbog brzeg AF ali realne razlike su jako male. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Unregistered User
Datum registracije: Jun 2002
|
Blade to je isto sto i MSIeva. Kad maknes hladnjak na procu ne pise XT. Ali sad sam vidio da stizu Gainward modeli i sa XT. Tako da pazis. Jer ako nema XT proc ide do 500mhz. Hrvoje imas MSI u Derbi Informatika. To je blizu Autronica. Tam sam ja uzeo. www.nabava.net |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Jel netko uspio maknuti cooler sa te MSI 5900XT? Ja sam se gnjavio jedno pol sata i nisam uspio, ucinilo mi se da cu prije potrgati te nozice nego ih uspjeti izbiti kroz one rupe :confused: Inace graficka je mrak, radi stabilno na 500/800, dalje se jos nisam probavao igrati, razmisljam da je flashnem na 5950U al jos nisam skupio dovoljno hrabrosti ![]() Ajd ak neko zna kako jednostavno skinuti taj cooler da pogledam koji chip ispod imam, jer sam cuo da neke MSIjeve 5900XT imaju 5900 chip pa me bas zanima... Inace ovo mi je prvi post na ovom forumu ![]() ![]()
![]() |
#9 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
I ja sam bacio oko na Gainwardovu 5900 u Ve-milu. Ali kad sam vidio slike Gainwardove 5900XT svaka sličnost s punokrvnom 5900 je namjerna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
A di onda ima kupit tih MSIjevih čuda?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#14 |
Treba kaj skurit??
|
Ali opet napominjem LanParty nema rupo za cooler. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
BladeRunneru, pa samo odi na www.nabava.net i na trazilicu, te upisi MSI 5900XT i odma ce ti izbaciti cijene i ducane, nemres jednostavnije, imas i link na ducan, odes, kupis, kloknes, riknes ![]() Jel to dovoljno pomoci ili trebas jos clueva? ![]()
![]() |
#17 |
Premium
|
Trgaču grafulja, imam nekako osjećaj da si imao problema sa dotičnom pločom...daj mi samo reci šta si onda napravio?kako si probušio rupe ako nema nikakve oznake za njih na ploči?nisi valjda bio toliko hrabar da bušiš nForce2 ploču onako od oka? btw, ja što više razmišljam o kupovini, to sam u većoj nedoumici..:confused: možda je ipak bolje još malo pričekati (da sjedne još koja kuna na račun) pa kupit Athlon64 3000+ i EPoX 8HDA3+ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Treba kaj skurit??
|
Ma ploča je odlična za overclock, stabilna itd. Nisam bušio rupe, nisam tolko lud. Pogotovo kad nije moja ploča. Inače ploča je mrak ak ima UV-lampu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Osim toga vrlo rado bi mijenjao one 4 rupe za FSB od 250+ ![]()
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
|
Daj mi reci još jednu stvar trgaču:imam isti cooler kao i ti na AMD 2000+xp,radi na full speed i temperatura mi ne pada ispod 50-55. a mislim da ti ne trebam pričati koja je to buka u sobi! nešto slično buci na nosaču aviona! znam da se može smanjiti broj okretaja na med i low, ali onda mogu igrat eventualno solitaire da mi ne šteka.. tvoja iskustva? (kućište je Taskovo,pasta je silver grease,dodatna dva vent. u kanti...) |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
Čak Thermalright za svoje modele koji se montiraju na socket kaže da je preporučljivo kućište nositi vodoravno zbog veće težine coolera. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |