|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
U vezi napajanja europsko trziste
ljudovi zanim me dali recimo ovo napajanje sa ebaya http://cgi.ebay.co.uk/650W-ORYXX-EXT...QQcmdZViewItem ide na moj komp dali je moguce s***at se? da su ukljuci drugaciji? i takve stvari? thanks ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
|
Dakle napajanje je u skladu sa ATX specifikacijom, ''Conforms to the ATX 2.03 Standard'' što znači da ćeš ga moći normalno koristiti sa računalom, osim ukoliko isto nije starije 10 ili više godina(otprilike period kad se dogodio prijelaz sa AT specifikacije). Napajanje je deklarirano na 650W, od toga na +12V railu daje max 264W(12V x 22A), dok npr Corsair VX 450 na istom railu daje 396W(12V x 33A). Recimo samo da je +12V rail najopterećeniji u novijim strojevima (napaja cpu, vga, ventilatore, motore od diskova i optika, itd). ''DC Output is as follows 650W Max output +5V = 36A, +3.3V = 34A, +12V = 22A'' Dakle najvažniji rail je prilično slab, pa možemo reći da se ista ocjena odnosi i na cijelo napajanje. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
znaci napajanje je crap ![]() http://cgi.ebay.co.uk/Corsair-VX-550...QQcmdZViewItem treba mi da napaja 8800 gtx, athlon x2 6000+, dvd rw, hdd i 2 case venta.... i da FLOPPY! on mi guta ko lud ![]() je ok to corsair koje sam gore naveo? mozes mi rec samo koliko to stvarno snage daje i dali je ok za moj komp? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
taj corsair je dobar, na 12V railu daje 492W, sto je skoro dovoljno za 2 tvoje konfiguracije ![]() inace za onog oryxa sam nasao forum sad di lik ispituje kakvo je to napajanje pa su mu odma objasnili da je shrotex, pa ga je odlucio prodat izgleda ![]()
![]() |
#6 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|