|
![]() |
#1 |
PC Ekspert šerif
Datum registracije: Feb 2002
|
Netscape 7.0
Jel ko probao, meni je zakon, cisto daje novi flavor surfanju... Jedino kaj mi fali je IRC client, to ima Mozilla, bas su ga mogli strpat i u novi Netscape. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Da li imaš problema s encondigom,kako ti prikazuje naša slova? Pitam jer sam imao loša iskustva s operom s time. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
Re: Netscape 7.0
Citiraj:
mene zanima koliko mu se raspadaju layeri jer to je prije bila boljka nekih netscapeova... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
!UGH! ![]() ![]() Tu skvadru je trebalo poubijat dok su razvijali Netscape 4, i fino sve dat u open sors.... Opce ne vjerujem da 7 ikaj valja, dok me ne natjeraju na poslu da ga instaliram, bljak bljuv, to na moj stroj nece doc! (Kakva sam iskustva imam sa 4.xx, 6.xx! - A kaj je najgore, jedan od nasih najvecih klijenata JOS koristi 4.77 za INTERNE aplikacije - pa to je da ih sve pobijes!!!) BLJUV ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2002
|
Re: Re: Netscape 7.0
Citiraj:
Ja koristim Galeon na Linuxu otkad je izasla beta verzija i jako mi se svidja bas zbog Gecko enginea. Kada su pocele izlaziti prve stabilnije verzije Mozille (0.9 pa na dalje) poceo sam paralelno koristiti istu na Windowsima i Linuxu i jednu nestabilnost sam primjetio kod stranica sa nestandardnim dodacima (Flash pluginovi, npr.) ili stranica koje su traljavo napisane te su time citljive jedino na M$IE-u. za sbp-a: Svatko ima svoj ukus. Ja npr. mislim da je M$IE cisto smece, ali ipak nisam toliko nesnosljiv prema drugima koji ga koriste. Zato suti. NHF.
![]() |
![]() |
#8 | |
PC Ekspert
|
Citiraj:
Drugo, kolko god svi vi mrzite IE, ajd navedite razloge zbog cega P.S. Ja neznam kolko je vas imalo ikakve zahtjevnije zadatke za radit u tzv 'web sucelju' (Ovdje mislim na interfejse za aplikacije, ne web sajtove, koji rade u browserima), i kad se to trebalo slozit da radi na NS-u (Recimo da govorim o naprednom client-scriptingu koji, u odredjenim slucajevima preuzima dio funkcija koje inace radi server da bi se isti rasteretio - mislim na odredjene procese koji se mogu rjesavat na vise nacina) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
matroxfanatic
|
Neznam kako da vam svima covijek kaze da serete bezveze a da se ne uvrijedite? OK, Microsoft ima groznu politiku koja tezi apsolutno monopolu. Kada je IBM drzao (inace APSOLUTAN) monopol na diskove, nitko se nije bunio ili mrzio IBM, vec je svatko htio imati IBM disk u svom kompu. ALI, koliko got svi vi pljuvali po Microsoftu, i dalje vas minimalno 90% koristite Windowse i MS Office. Zasto? Pa prijedjite na Linux/MacOS/Unix/OS2/BeOS ili sto vec. Nitko vam ne brani. Aha, nebi mogli igrati toliki broj raznovrsnih igara? Pa kupite si XBox/PS2/GameCube. Idemo dalje. Zasto su MS aplikacije toliko dobre (htjeli mi to priznati ili ne)? Oni (zacudo) imaju apsolutno najbolje programere. Npr, svi briju po mp3, ali htjeli mi to priznati ili ne, wma je nekoliko puta bolji format za kodiranje pjesama. Aha, nebi ih mogli na cemu slusati? Ma dajte, molim vas, WinAMP ima podrsku za wma vec cijelu vjecnost. Ne bi mogli raditi AudioCDe iz wma? I za Nero postoji wma plug-in. Osobno na poslu koristim IE6 i Mozillu 1.1, i htio ja to priznati ili ne, IE6 je bolji. Zasto? Na Mozilli se sasvim dovoljno cesto desavaju raspadanja stranica da iritira, dok IE6 ne pati od tih problema. Sada cese netko pametan javiti da je to zato sto su ionako vecina stranica radjena prvenstveno za IE? I, gdje ces jaci argument za koristenje IEa?
![]() |
#10 | |
Premium
|
Citiraj:
Ovdje ne govorimo o statusu monopolista, kombiniranju IE-a i Windowsa, antitrustovskim parnicama vec cisto o osobnim ukusima.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
..
|
Citiraj:
oni koji aktivno koriste linux svejedno imaju windowse negdje na nekoj particiji (0,1 % linuxasa nema nigdje windowse)..monopol ovo ono..da si pravi vegetarijanac i mrzis meso jeo bi soju i dovidenja...pa kome se nesidaju windowsi...helloo linuks... ne pljujem ovdje linux ali za po doma je prekompliciran i cekam neku stavi i radi verziju...za web i to nema boljeg i tu microsoft i iis gube bez pitanja.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Premium
|
Citiraj:
Oduvijek sam koristio Netscape (jos otkad je dolazio sa Carnet Utilitiesima) i zato polazem nade na Mozillu.
![]() |
![]() |
#14 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
matroxfanatic
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#16 | |
matroxfanatic
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
A što ako taj plug-in ima bug?! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
PC Ekspert
|
Citiraj:
Postujem da se nekom svidja ovo il ono, i da isti korsti il NS, il IE, il Operu il kaj vec. SVe je to OK. No, kad neko veli nekaj poput ovog gore, mislim kakva nebuloza... Nestkejp je jedna od najnestabilnijih stvari koje sam ikad instaliro na stroj...Strava... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Registered User
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
matroxfanatic
|
Citiraj:
Mozemo mi pljuvati po M$u, ali oni su jedan od rijetkih standarda.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|