|
![]() |
#1 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
![]() flat sada imam 2 mjeseca(voljatel voljasmart 256/128). prvih mjesec dana je flat radio bez problema, komp nisam gasio po dva tjedna jer sam skidao ko budala. prije 2 tjedna počelo se mi je dešavati da se nisam mogao spojiti po cijeli dan na net (na routeru mi je treptala ADSL ledica kao da nema DSL signala), probao sam sve, od restarta routera, kompa pa i repairanja konekcije ali ništa. zovem ja voljatel(08007575 za one koji neznaju), čovjeku sve lijepo objasnim i pričekam par minuta da on riješi s t-comom. nazove on mene natrag na telefon i objasni mi da je problem u centrali t-coma u čakovcu i da budu restartali konekciju. za 15 minuta oni restartaju konekciju i sve 5, net opet radi. problem je u tome da od prije 2 tjedna mi se to događa svaka 2-3 dana ili svakodnevno i zna trajati po cijeli dan, nekad i 2. zanima me da li ja moram baš svaki drugi dan zvati voljatel kad su ovi iz t-scuma nesposobni osposobiti vezu? neznam već kaj da napravim, poludjel budem od svakodnevnog zvanja. jedino mi je bitno da mi je uvijek internet dostupan zbog faksa da vidim ako su odgođena predavanja i da si mogu materijale skinuti i malo prosurfati ili zaigrati preko neta...mislim da ne tražim previše, ipak JA plaćam tih 80 kuna t-comu osnovne pretplate i očekujem uslugu koju sam platio... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Jednu stvar shvati. T.slj..u se zivo fucka za tebe i tvoje novce. A ovo sto imas problema je najvjerovatnije zbog podizanja brzine sto ce trajati jos nekih mjesec dana. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|