|
![]() |
#1 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() Kak mi je danas rođendan, moja divna bolja polovica me uvalila u gov*a ![]() Evo slika ![]() Šta kažete? P.S. Pardon ako nije baš tema za ovaj forum ali sam htio podjelit s vama. ![]()
![]() |
#2 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Hehe pazi da ti ne pojede kablove ili ti se zavuče u kantu... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Jel ima back button? ![]() Pa kud ti glodavca nabavi??!! Da nije skriveno značenje makar mu glava nije prevelika ![]()
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Daj ga meni, ja imam zmiju! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
In the ghetto
Datum registracije: Apr 2007
|
Ti si njoj sigurno rekel da hoces novoga misa i kaj eto ti sad. Samo ti njega ljepo utovi a onda ce se vec nac neka mica maca da ga podoruckuje. Inace kakav je to glodavac? neki posebni ili mu je sam glava prevelika? :-)
AMD Ryzen™ 5 3600X,Arctic Freezer A35,Kingston FURY DIMM 32 GB DDR4-3200 Kit,Gigabyte B550M AORUS PRO-P,Gigabyte 1TB, M.2 2280, NVMe 1.3 PCI-Express 3.0 x4,INNO3D GeForce RTX 3080 X3 OC LHR, 10240 MB GDDR6X,Fractal Design Meshify 2 Compact Lite White TG Clear,Corsair RM650x (2021) 650W, HPX27i 27" monitor |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Gdje se ovo čudo tehnike pali? ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
e tak ti lijepo svojoj ženici za rođendan kupi jednu 8800GTX(naravno iz zajedničkog buđeta), pa ste kvit ![]() ako se nebude znala brinuti o njoj reci da ćeš se rado ti pobrinuti, a dotle neka se ona brine za glodavca ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
jaoooooo frendeeeeeee ![]() ![]() ![]() do sad mi je napravio cca 3000kn stete ![]() kablove ce ti oguliti bolje nego ti sa kljestima za zicu uglavnom NIKAD ga nepustaj bez nadzora medju zice... al znas sta znaci nikad moja mala (da zenski hrcak je ![]() evo slike moje stetocine ![]() http://www.imagesforme.com/show.php/...tered.jpg.html ovdje smo se svadjali ko ce dobiti zadnji bombon... http://www.imagesforme.com/show.php/...tered.jpg.html i da ovu plastiku od kaveza ce ti pojesti sto posto... preporucam akvarij. e da jel tvoj kineski ili sirijski ?
![]() |
#15 |
In the ghetto
Datum registracije: Apr 2007
|
A ti si svog vec ljepo uzgojil sad mu je tijelo proporcionalno sa glavom
AMD Ryzen™ 5 3600X,Arctic Freezer A35,Kingston FURY DIMM 32 GB DDR4-3200 Kit,Gigabyte B550M AORUS PRO-P,Gigabyte 1TB, M.2 2280, NVMe 1.3 PCI-Express 3.0 x4,INNO3D GeForce RTX 3080 X3 OC LHR, 10240 MB GDDR6X,Fractal Design Meshify 2 Compact Lite White TG Clear,Corsair RM650x (2021) 650W, HPX27i 27" monitor |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Codiac ta tvoja je predobra...klupko dlake.. Btw,ja sam svog pokojnog hrčka(kineski,bijeli) držao u velikom lavoru,nemože pobjeć,a ima mjesta..uvalio sam mu tu i gomilu piljevine,zemlje i kartonskih kutija..tunelima nikad kraja...
![]() |
#17 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
ccc moja jede vise neg ja ![]() ![]() al sta joj se god svidi (a to je gotovo sve) sve provjerava sa zubima.... vrlo gadno ![]()
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
meni je susjeda htjela kupiti kornjaču ali eto moja majka ju je spriječila u naumu. znajuči da sam ja neodgovoran i da me tehnički nema doma znala je da će to biti njezin posao ![]() sve u svemu cool glodavac ![]() @MisterM... :good: |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
pravi kompjuter freek, cijelu noc hackla ![]() Citiraj:
![]() ![]() Debelog glodavca sa jos debljim trbusinom kako ronza u kutiji ![]() ![]() PS sva sreca da si je slikao i postao da se mozes ponek utjesiti ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#27 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
a jooooj kako je sladak ![]() a kaj je to opce? hrcak?
![]() |
#30 |
nautic expert
Datum registracije: Feb 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|