|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
HMS Slušalice HPX-5100M Surround 5.1 - 81kn ?!
U subotu sam surfajuci slucajno naletio u ponudi diskonta24 na doticne slusalice. Iako nisam neki audiofil, zaigram koji put pucacinu, i pomislio sam da bi bilo lijepo imati 5.1 sluske... a ove su nevjerovatno jeftine! Posebno zato sto ove iste u drugim ducanima (pa i u diskontu - isti model, drugi dobavljac) dodju trostruko vise. 81kn za gotovinu, proizvodjac je Wavemaster. Za tu cjenu sam odlucio riskirati, uplatio, i upravo sam ih spojio. Ponavljam, nisam audiofil, al u usporedbi sa Sharkoon Gaming Headsetom (moj vec bivsi - dao sam ga sestri), ima snazniji i cisci zvuk, a posebno mi se svidja bas. Pakiranje se cini kvalitetno, a za pravi 5.1 dozivljaj trebam tek pokrenuti neki DVD il nesto. U svakom slucaju bez sumnje best buy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
hmmm, zanimljivo. pogotovo jer vani kostaju: 7 Angebote gefunden von € 21,64 bis € 30,51 evo detalja: ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
A kako se spajaju na računalo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
da, i u hrvatskoj se tako cijene krecu... nemam pojma zasto je ovako jeftino - al sve je legit. @roso - imas mali station, u kojeg se spajaju slusalice, a on se dalje na komp (stereo i 5.1 ulaz, te 5.1 izlaz, te mogucnost spajanja dvaju slusalica). Na komp spajas standardno u tri utora... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Čekaj, ja već imam u te utore na kompjuteru spojen sourround sustav, da li bi se onda on spaja na te 5.1 IZLAZE na stationu? Ili ne mogi imat i jedno i drugo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
vinja, jel mozes fotografirati malo te sluske i ovaj "station"? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
@ Roso: da, umjesto tog surround sustava spojis "station" (ja ga tako zovem bar ![]() Jos jedna (meni) zgodna stvar - ima i stereo in, i moze se prebacivati source. Tako kad slusam MP3ice mogu prebaciti na stereo ulaz, a u igrama/DVDima na 5.1... @ reboot - nema problema, do sutra ih probam pa slozim sa slikama i neki pokusaj reviewa |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
e, to to! thx ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2007
|
Nevjerojatno! Na jednima (ove za 81kn) piše 2ND, a na istima od 224 ne piše. Stvarno čudno, ali ako su 81 kunu, odmah naručujem! http://www.diskont24.com/product.php...9&cat=0&page=1 http://www.diskont24.com/product.php...2&cat=0&page=1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Datum registracije: Dec 2006
|
Evo zvao je moj prijatelj danas diskont i rekli su mu da se uz te slušalice NE dobije onaj station tako da ne znam........ al svejedno ispada jeftino.......i da, vinja ne zaboravi na slike ...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Pauk mrežar
Datum registracije: Jul 2007
|
Baš sam zvao diskont24 i rekli su mi da uz ove za 81 kn (2ND) ne dobivaš taj "station" neg su to dodatne slušalice koje se ušekavaju u station koji dolazi samo sa ovim slušalicama za 220 kn. @ vinja: Možda su tebi slučajno dali one sa stationom. Mislim da se ove bez stationa (za 81 kn) ne mogu uštekat direktno u komp... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
Prilozene su slike... Zvuk je jako dobar, samo je malo neujednacena glasnoca straznjih naspram prednjih zvucnika (iako se to da izregulirati). Nemam nekih zamjerki, no opet kazem - nisam audiofil pa sigurno ne mogu ni procjeniti. No za srednje zahtjevnog korisnika - pun pogodak... Na slikama nema mikrofona, koji je prakticno - odvojiv. U slusalicama postoji 3.5mm utor za njega, i super mi dodje kad ne zelim razgovarati da ga stavim u ladicu. E,sad... u vezi ovog sto Mac_F i Z-Man kazu... vrlo vjerovatno da je to istina, jer me Diskont24 zvao danas, prije jedno sat vremena sa nekom pricom, kao trebam li ja doci radi neke reklamacije, da su bila dva artikla sa istim imenom, da je netko dobio krivi ![]() Zeznuli su se vjerojatno, na moju srecu... U svakom slucaju same slusalice, bez stationa (pojacala) se ne mogu direktno spojiti na komp, jer im prikljucak nije 3.5mm, vec neki 9-pinski (vidi se na slici). I to na stationu imaju 2 takva, pa je vjerojatno to o cemu Mac_F prica ![]() Zadnje izmijenjeno od: vinja. 22.10.2007. u 15:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Premium
|
Citiraj:
Dakle uvjerili su me da cu dobiti cijeli paket, sto sam potom uplatio, i dobio... P.S. Upravo sam vidio da su sluske (cijeli paket) sada 188kn... mislim da se i za tolko isplate. P.P.S. Jos jedna mana koja se istakla tijekom rada - ovih 6 ledica (koje pokazuju kolko kanala se koristi) - podosta smetaju, posebno kad sam u mraku... prejake su. Nista sto mala figurica ispred "stationa" ne moze rijesiti ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Mene zanima ovo pojačalo koje se dobije uz slušalice. Postoji li način da se isto, zbog nestandardnih 3,5 mm utora, koristi kao pojačalo za "normalne" slušalice sa 3,5 mm priključkom?
![]() |
#16 |
Premium
|
vjerovatno se da slozit shema... al ako ces vec kemijati, za 100kn da se slozit super pojacalo od dijelova iz chipoteke... evo rodjak mi je to radio za maturski u srednjoj elektrotehnickoj, pojacalo rastura ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|