|
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
@Bugger, misli da je pogodila podforum ![]() @Lucie, za kaj će biti namijenjena kamera? @Bugger, ne vidim onu kameru koju si stavio u ve-milu, ali vidim da ima ove: SONY DCR-HC45E, Gotovina/Kartice: 2.399,00 http://www.vemil.hr/opis.aspx?prikaz...&Sifra=3900012 Zvuči mi kao best buy za tu lovu. Svjetlosna, vjerujem da znaš da ova kamera koristi mini DV kazete koje ćeš morati kupovat, i da ti za kvalitetno prebacivanje na komp treba firwewire kartica. Kamere koje koriste mini dvd-e su nešto skuplje i osobno mi se ne sviđaju. One s ugrađenim diskom su još skuplje i te mi se već sviđaju. Samo kaj one mogu snimati samo u mpeg2, kolko sam vidio i još uvijek su dosta skupe. Sorrite na maloj digresiji. SONY DCR-HC45E all the way.
![]() |
#4 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
zaboravi na kamere sa 1ccd-om,vjeruj pozalices kasnije pogotovo u slabim svjetlosnim uvjetima gdje se dobivaju neupotrebljive snimke,takodjer kamere sa 1ccd-om nemaju dobro definirane boje stoga ti savjetujem da rastegnes do 3000kn i uzmi ovu kameru,uverljivo najbolja kupnja za ovaj cjenovni rang: http://www.svijet-medija.hr/panasoni...13607,154.aspx
![]() |
#6 |
Ursus maritimus tyrannus
Datum registracije: Jan 2007
|
Da li netko možda ima iskustva sa Canonovim video kamerama, pošto su u hrvatskoj ipak price leadersi... ![]() Naime, imam super iskustva sa Canon fotićima po pitanju kvalitete boje i ostalog, ali što se tiče video zapisa tu stvarno nemam pojma što odabrati... Naravno, znam da ne želim nekakav video-raketni bacač, i da kamera po mogućnosti nije skuplja od 2,5k... ![]() Any tips on Canon? Thnx
![]() |
#7 |
Premium
|
Canon nema loše kamere, ali po onom što sam vidio sony ili jvc je bolji izbor, uz već spomenuti panasonic. Gore spomenuti panasonic je bolji od jeftinijih sony modela, ali SONY DCR-HC45E je odličan i jeftin izbor za ''amaterske'', kućne video uradke (dečki, samo bez perverznih misli o ovoj rečenici ![]() Ali dakako - tko se može ispružiti još 800kn za Panasonic NV-GS230EP-S - samo naprijed. IMO, najveća mana Sony kamera je slaba baterija. Imam doma jeftin jak sony, neki stariji model i kad sam posudio od frenda neki bijesni panasonic za cca 4000kn s dva ccd-a u većini slučajeva i nisam primjetio razlike, barem ne značajne. Za nešto ozbiljnije stvari da, ali za kućni video - ne. Edit: Ubleha, da - što se tiče skupljih modela., no npr. jeftiniji modeli (cca. 2000kn) poput CANON MD-110 kojeg sam vidio na djelu, su lošiji od gore spomenutog sony-a. Jedino što je bolje kod tih canona je veći optički zoom...
i9-10850K / asrock z490 taichi / 64gb DDR4/ 1gb ssd / 4 tb wd hdd / Gigabyte 6600xt / Zadnje izmijenjeno od: Roberto. 23.08.2007. u 09:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Moj se haver bavi vec vise godina snimanjem svadbi i sl. dogadaja ide mu pravo dobro, promjenio je vec dosta kamera ali se kune da je Canon definitivno najbolji pogotovo u slabim svjetlosnim uvjetima i jos ima najbolje rijesenu stabilizaciju slike. Ja nemam iskustva samo prenosim njegove tvrdnje, a kamerom je kupio i stan i auto valjda nesto zna.
![]() |
#10 |
all you need is freeware
Datum registracije: Dec 2006
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
..nazalost ne,kamere ostalih proizvodjaca znaci govorimo o modelima sa 3ccd-a su iznad 5000kn stoga ces tesko naci ovo sto trazis.
![]() |
#13 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
http://www.sony.hr/view/ShowProduct....ory=SDH+MiniDV Okvirna cijena bi ti trebala biti oko 2300 kn.
![]() |
![]() |
#14 | |
...carpe diem...
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Sony slobodno uzmi jer se nećeš razočarati. Imam Sony DCR-HC47 i kamera je predobra.Koristim ju za snimanje utakmica i putovanja i posao radi odlično. (cijena joj je malo više od 2500kn ,ali isplati se toliko nadodat) LINK |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Moderator
|
Bio danas kod Tasta i Punice i pokazao mi je kamericu koju je prije neki tjedan kupio. SONY DCR-HC27E. Pogledao, malo pročeprkao, pogledao što je snimao i mogu vam reći da je OK za snimanje raznih rođendana, tuluma i sl. Cijena od 1800 kuna je čisto pristojna. http://www.vemil.hr/opis.aspx?prikaz...&Sifra=3900020
![]() |
#16 |
...carpe diem...
|
Ni HC27 nije loša iako je stariji brat HC47 puno bolji. (što je uvid i razlike u cijeni) OT: Zanima me čime je najbolje čistiti mali LCD ekran na kameri? |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
...carpe diem...
|
Ok,zahvaljujem I još sam jedno OT pitanje vezano uz Sony DSC-HC47 : -Koji je najbolji stativ za tu kameru? (uzevši u obzir da snimam utakmice) |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Moderator
|
Citiraj:
Nije naj, naj, ali je zato cijena povoljna. http://www.pc-shop.hr/proizvodi3.asp?Kat=I01 Imaš ih i u Tehnomaxu. Ja imam za fotić MK-2. Meni za moje potrebe je super. Naravno da profi imaju lagere i sl., ali zato i koštaju.
![]() |
![]() |
#22 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Da malo dignem temu. Planiram kupiti neku kamericu, iskljucivo za snimanje rodjendana, male bebe ... nista zahtjevno. Interesira me vrijede li kamere do 2000kn npr sony hc27e , hc37e, panasonic NV-GS60EP-S ili je to bacen novac?
cpu e4300/sonictower+nexus120; mbo gigabyte p35-ds3-l; ram kingmax1024/667x2; vga hd3850; psu corsair hx 520w; dvd benq 1655; hdd wd1200jd&samsung hd321kj&ST3160021A; ZM-MFC1; lg22ws; btc6300; mx 518 i sve u chiefu s nekoliko nexusa |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|