Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Prijenosnici
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 13.11.2007., 21:46   #1
Crux'An
Carpe Diem...

Crux'An's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Unhappy Vista ne prepoznaje hard...

Nedavno sam kupio laptop Acer Aspire 5920G. Imao je instaliranu Vistu Home Premium i to sam htio maknuti i staviti Vistu Ultimate. Brat mi je rušio sistem i kada je instalirao Vistu rekao je da su mu se pojavila dva hard diska (jer sam još prije napravio particije) i da je on (kao što je to još prije radio na XP-u) izbrisao particije i da mu se onda javila poruka u instalaciji da windowsi ne mogu pronaći hard...

ja sam od tada probao staviti neke sata drivere (u instalaciji viste) koje sam našao na acer stranici i opet mi ne prepoznaje hard, kao da ga uopće nema u kompu...

hard je Western Digital, 250GB, WD2500BEVS, molim vas pomozite mi jer više ne znam šta ću...
Crux'An je offline   Reply With Quote
Staro 13.11.2007., 22:21   #2
Boro Butcher
Assassin
Moj komp

Boro Butcher's Avatar

boot

...podigni sistem s cd-a ultimate boot cd..ili neki drugi, ak nemas,nek ti netko snimi..imas gore tools bas za tvoj hitachi....moze isto biti da je brat formatirao u fat32 ili da nije formatirao nego samo izbrisao....

Oglas
Oglasni prostor

Staro 13.11.2007., 22:58   #3
Crux'An
Carpe Diem...

Crux'An's Avatar

Uspio sam instalirati Ubuntu na komp bez problema... Nakon toga sam pokušao opet instalirati vistu i ovaj put mi je našao hard, ali sad imam drugi problem... Kada označim particiju na koju bi htio instalirati vistu, javi mi se greška "Windows is unable to find a system volume that meets its criteria for installation."

Ja ću popizdit majke mi...
Crux'An je offline   Reply With Quote
Staro 14.11.2007., 00:51   #4
Joke
N00B
Moj komp

Joke's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Joke je offline   Reply With Quote
Staro 14.11.2007., 08:42   #5
tomek@vz
Premium
Moj komp

tomek@vz's Avatar

Datum registracije: May 2006
A zašto se uopće mučiš s tim i ne ostaviš ono što si dobio?Em gubiš garanciju na taj način em ne dobivaš baš nešto u odnosu na Home premium (osim Bitkeeper enkripcije i Ultimate extras).
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno