|
![]() |
#1 |
Carpe Diem...
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() Nedavno sam kupio laptop Acer Aspire 5920G. Imao je instaliranu Vistu Home Premium i to sam htio maknuti i staviti Vistu Ultimate. Brat mi je rušio sistem i kada je instalirao Vistu rekao je da su mu se pojavila dva hard diska (jer sam još prije napravio particije) i da je on (kao što je to još prije radio na XP-u) izbrisao particije i da mu se onda javila poruka u instalaciji da windowsi ne mogu pronaći hard... ja sam od tada probao staviti neke sata drivere (u instalaciji viste) koje sam našao na acer stranici i opet mi ne prepoznaje hard, kao da ga uopće nema u kompu... hard je Western Digital, 250GB, WD2500BEVS, molim vas pomozite mi jer više ne znam šta ću... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Assassin
|
boot
...podigni sistem s cd-a ultimate boot cd..ili neki drugi, ak nemas,nek ti netko snimi..imas gore tools bas za tvoj hitachi....moze isto biti da je brat formatirao u fat32 ili da nije formatirao nego samo izbrisao....
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
Carpe Diem...
|
Uspio sam instalirati Ubuntu na komp bez problema... Nakon toga sam pokušao opet instalirati vistu i ovaj put mi je našao hard, ali sad imam drugi problem... Kada označim particiju na koju bi htio instalirati vistu, javi mi se greška "Windows is unable to find a system volume that meets its criteria for installation." Ja ću popizdit majke mi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Crux`An ajde pogledaj malo ova dva linka http://support.microsoft.com/kb/927520 http://www.moka5.com/docs/lpc/vista_lpc_install.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
A zašto se uopće mučiš s tim i ne ostaviš ono što si dobio?Em gubiš garanciju na taj način em ne dobivaš baš nešto u odnosu na Home premium (osim Bitkeeper enkripcije i Ultimate extras).
Lenovo LOQ 15AHP9 83DX || AMD Ryzen 5 8645HS / 16 GB DDR5 / 1TB Micron M.2 2242 / nVidia Geforce RTX 4050 / Windows 11 Pro Lenovo Thinkpad T540p || Intel Core i7-4700MQ / 16GB DDR3 / 240GB Sandisk Plus / nVidia Geforce GT 730 / FreeBSD 14.3 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|