|
![]() |
#1 |
hustla
Datum registracije: Nov 2006
|
jako jako jeftina c2d konfa?!
ovak znaci nes najjeftinije ocu tak da sam odlucio kupit ovu plocu http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prika...&Sifra=1010059 e sad na nju bi stavio dvo jezgraša jer to oduvjek zelim,sad mi recite dal se isplati to?!konfa je za surfanje,slusanje mjuze i ponekad za igranje neke igrice! sad bi vas molio da mi preporucite neki jeftini proc i jeftine rame...ono a proc bi neki od 21xx jer se kao dobro clockaju!sad me zanima dal se s ovom plocom moze sta!Jako je hitno jer bi vec sutra to nabavljo!E a grafu necu kupovat jer cu neko vrijeme biti na ovoj integriranoj!ostatak komponenti imam!
![]() |
#2 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
2. Sada da prijeđem na bitno. Ako i dualac tipa 21XX i ide do otprilike 3 GHz na toj ploči neće jer je to low segment MBO. Uzi neku sa P35 chipsetom, KingMAX DDR 667 RAM i grafiku slabu. Hlađenje stock, napajnje valjda imaš i ovo ostalo imaš. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
hustla
|
a plocu mogu dobit za nekih 200 kn,i ak se neda clockat ok je....mislio sam ono nis puno...a kad ce biti love za bolju plocu uzet cu je,zasad me zanima dal se ovo isplati uzet ono za normalan rad i dal bi bilo nesto brze od ovog proca koji sad imam(u moj komp)
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
mozda nije bas tako zbilja jako jeftina, al mene su odusevili reviewi Gigabyte p31 ds3l ploce i njihov OC potencijal, za cijenu od 500-tinjak kn stvarno divno (iako p35 ds3l kosta 100tinjak kn vise samo) da potkrijepim tvrdnju: http://www.overclockersclub.com/revi...p31ds3l/21.htm EDIT: posto sam postao nesto nakon tebe, da bilo bi ok za neko vrijeme i bilo bi brze od tog p4, s tim da ces nesto ipak moci podici procesor jos vjerojatno, isplati se zamjenit
![]() |
#5 |
hustla
|
vjeruj mi i tih 100 kn mi je previse trenutno!dok krene lagano sve onda cu razmisljati o nekim opasnijim plocama...meni nista pretjerano netreba!nesto najnormalnije...nisam neki prerformance freek!vazno da mogu katkad neku igru zavrtit i da se on nece ugusiti il tak nes!
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
frend je pred koji dan presao s a64 3200+ na e2140 i ostao je "VAAAAU!" (u tom trenutku na stocku), u biti zbog multitaskinga iako su procesori tu negdje zapravo, a njegov 3200+ je brzi od tvog trenutnog. dakle moja preporuka od srca, ako si to mozes priustit bez da te boli za novcanik (moglo bi ti se desit da te na kraju cak nist ne bude kostalo kad ovo svoje prodas jos)
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|