|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() Pozdrav imam jedan problem (kao i vecina nas ovdje) Imam HP 6715b kupljen nedavno u VE-MIL-u (turion na 1.9, 1gb rama, 160 hdd, Ati 1250) pokusavao sam staviti memoriju (PQI, Supertalent, Crosair....) ali komp ju jednostavno ne prepoznaje. Ima li itko kakav prijedlog? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Na koji način je ne raspoznaje? Da li prikaže tijekom POST-a? Vrlo neobično da ti ne raspoznaje memoriju. Nadam se da si koristio pravilnu memoriju: SO-DIMM DDR2 667MHz. Na tvome mjestu, ja bih još pokušao sa Kingmaxom.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Da, budi precizniji. Komp niti tijekom posta niti u biosu ne vidi dodatni GB, ili tu vidi u windowsima ne it...Jesi probao zamjeniti mjesta memorijama? Učitati defaultne postavke nakon ubacivanja dodatnog GB-a? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
ne vidi u biosu niti u windowsima, pokusao sam resetirati default. Jednostavno kao da je nisam ni stavio. btw da, pokusao sam dobru memoriju staviti, i na 667, i 800 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
ja na svoj stavio kingmax 1 gigu bez beda, nakon prvog paljenja mislim da je bilo F1 save changes i bok đaci......glupo pitanje :jel' dobro sjela mema? ne vidim razlog drugi da ga ne raspozna
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|