|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Nov 2007
|
DELL XPS M1730
Planiram Kupiti Novi Laptop pa Me zanima Sta mislite o DELL-u XPS m1730 i dali Se isplati dati Toliku Cifru za njega?? ili ima nesto Jeftinije ali takoder da je dobro?? Ovo Su Perfomance za one koji neznaju. iako vjerujem da su vecina Strucnjaka medu vama vec culi za njega i znaju o kakvoj se Zvjeri radi ![]() DELL XPS M1730 • Intel Core 2 Duo procesor T7500 • 2.2Hz 4MB L2 Cache 800MHz FSB • 17" WUXGA TFT (1920 x 1200),TL • 2GB 667MHz DDR2 • 2x 250GB (7200rpm) tvrdi disk • 8xDVD±R/±RW DL pogon • 2x 256MB nVidia GeForce 8700M GT grafika, nVidia SLI • 8-in-1 Combo Card reader • Integrirana kamera 2.0M pixela • Bluetooth, IEEE1394, S-Video • Intel Wireless 4965 802.11a/g/n • Microsoft Windows Vista Ultimate Hvala na Komentarima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2007
|
Znam kolika mu je cijena, i ako ides po lan partijima biti ce ili WOW ili "vidi bozicno drvce" efekt. Sto se konfiguracije(a i mase) tice, pravi je teskas. A ako ga hoces samo za doma, kratko i jasno, ne budi lud. Za te pare i sam znas sto si mozes kupiti. maax
...these lines are dedicated to all the enthusiasts out there, to whom I can give an answer, whether a gamer's notebook exists, with these words: "If you want a computer for gaming, buy yourself a Gameboy or a Playstation..." |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Ja sam razmisljao o ovom laptopu, ali samo iz jednog razloga. Puno se selim u zadnje vrijeme (Amsterdam - Dusseldorf - Zagreb, a cak i unutar Amsterdama sam se selio 7 puta u godinu dana), a volim se igrati. Dakle tada, kada idem na dulji put/selim se/ jednom mjesecno or so, tada mogu prezivjeti njegovu tezinu, a desktop komp definitivno ne mogu seljakati tako cesto. Ali kao sto vidis u sigu nikad ga nisam kupio. Iz jednostavnog razloga sto sam zakljucio da je ipak bacanje novaca. Jer ga ne mogu nositi svaki dan na posao i koristiti za posao (mislim mogu, ali budimo ozbiljni), pa dati toliki novac samo da mogu navecer ili vikendom odigrati i koju noviju igru (npr moj laptop ne moze pokrenuti NWN2 ![]() Inace moj omiljeni DR laptop je M2010. http://www1.euro.dell.com/content/pr...=hr&l=en&s=bsd Ali kao sto vidis, nisam htio dati toliko novaca za jeftiniji model, pa necu ni za ovaj. Ali inace M2010 je upravo ono sto mi treba. "Desktop" racunalo koje mogu jednom mjesecno prenjeti na novu lokaciju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
ako ces ga kupiti da stoji na stolu i da se loše igraš na njemu onda da inače nikada ni za živu glavu jer se stolni moze dobiti za 1\2 te love a biti ce znatno sposobniji... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|