|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Mar 2005
|
Preporuka za program za konvertiranje Divx u Dvd
Konvertirao sam neke Divx filmove u Dvd programom "Convertx2dvd" i kad ih idem pogledati na linijskome Dvd playeru, nisam zadovoljan kvalitetom slike (mutna itd.). Znam da ne mogu očekivati čuda ali ipak me zanima postoji li bolji program od "Convertx2dvd" sa kojim če slika biti malo bolja tj. oštrija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Radim s tim programom već dvije godine, brz, kvalitetan podržava MC procesore...
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
U mnogočemu kvaliteta slike ovisi i o načinu kodiranja DivX. Ako je kompresija jaka, na dvd-u će se samo povećati mutnost slke.
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Možeš probati napraviti reencoding pomoću TMPGEnc XPressa pa onda authoring DVDMaestrom recimo, ali slično će ti biti... Ako je loš DivX, nemoj očekivati da će na DVD-u biti bolje. U najboljem slučaju će kvaliteta biti jednaka DivX-u, ali najčešće je za nijansu lošija.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|