|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
brzina prženja=neuspjelo prženje
nisam znao kako da dam naslov ali evo ovdje ću objasnit..naime imam acerov laptop acer 5520g i sve je normalno radilo sa pržilicom dok nisam bio stavio nero 8...radi se o pržilici pioneer dvd rw dvr k17rs, os je vista...nakon instalacije nere 8 odjednom je brzina pala na 2,4 i samo to mogu odabrati...prije je bilo puno veće i sve..ni u jednom programu za prženje više ne mogu ni povećat ni smanjit brzinu...ne znam što bih mogao biti problem,napravio sam system restore prije nere 8 i prije windows updatea i opet ništa, instaliro stariju verziju ništa...čito sam dosta o tome na netu ali nisam našao ništa...molio bih za pomoć...ako je od ikakve važnosti radi se o traxdata dvd mediju...tako da eto..hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Jesi pokušao staviti noviji firmware u pržilicu? Iako mislim da neće pomoći jer je problem Nero 8, ali... Pouka: ne mijenjaj ono što radi dobro.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
nisam dizo firmware, ne znam di da nađem neki koji valja @viper imam vistu 32 bita i upišem što si rekao i na listi nigdje nema imapi cd burning...? što sada? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
oke budem probo, ne znam ša bi više, ma bilo bi sve okej da to radi kad spržiš al to ni ne radi, naime on sprži sve bez errora i dvd s druge strance se točno vidi dokle je ispunjen sve super sve pet i onda ga ubacim u neki komp i ništa nema apsolutno ništa...hvala ako se jiš neko sjetio molio bih da kaže sva pomoć dobrodošla hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Možda ti medij nije finishiran. U Nero na kartici 'Burn' stavi kvačicu na 'Finalize disk' ili još bolje da u kartici 'Multisession' označiš 'No multisession'. Moja je pretpostavka da ti je Nero shebao sve i da bi ti bilo najbolje napraviti jednu reinstalaciju Viste i Nere, ali verziju 7. btw, ako nisi znao na taj lap ide i XP, pa kad već radiš reinstal, razmisli o opciji stavljanja XP umjesto Viste. Linkove za drivere ćeš naći na podforumu Prijenosnici.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|