|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
H2O by Gradjanin
evo par slikica dok sve do kraja ne postelam. trenutno radim na planu kucista za hladnjak na vrhu kucista. a i imao sam nekih problema s blokovima..no to je rijeseno pa sad idem dalje. evo par slika o cemu se radi vodeno..od glave do pete.. ![]() imam narcisoidni procesor. eto mu, neka se gleda svaki dan koliko god hoce ![]() ![]() a kaj reci za ove slatkice...malo se qrcim ![]() ![]() a ovako to izgleda bez kucista ![]() trebam info. di bi mogao kupiti potenciometre, analogne. recimo za 12v itd. naravno da 'rvatski ducani nemaju takav rack za kupiti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
Super,prekrašno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
zasto zalman blokovi? najvjerojatnije zbog cijene, ali nikako mi ne ide uz top class rad i pumpu neki low class zalman... makar to moze biti i samo moje misljenje ![]() ekwaterblocks imo, najbolji, iako kod nas nedobavljivi...
![]() |
#6 |
Premium
|
napokon spojio sve u kuciste. zalmani eh kad razmislim..nemam pojma. ovog trena sam upalio komp, gledam curenje a i izvrtiti cu par testova pa cu ti reci temperature kartica. onda..ko god rekao za pumpu da je tiha laze. ili sam ocekivao previse hmmm uglavnom zuji podosta ali je kuciste otvoreno s obje strane. cuje se jace od cetiri ventilatora-tri na hladnjaku i jedan u kucistu. budem vidio kad zaprim case. potenciometri, krivo sam se mozda izrazio, ili objasnio, trebam vu-metre, to sam mislio...urice za voltazu i temperaturu. radim na projektu kucista za hladnjak pa mi to treba. eto, ide testiranje....trenutno everest posle pol sata rada desktop firefox kaze mb 32 cpu 22-24 oscilira hmm cpu1 9 cpu2 10 gpu 34 (trenutno je jedna spojena). jurissss edit: posle 3x test marka, temp je ovakva mb 40 cpu 33 cpu1 21 cpu 20 gpu 42. hmm, zvuci okej ![]() Zadnje izmijenjeno od: Gradjanin. 17.11.2007. u 15:42. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|