|
![]() |
#1 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Yamaha Digital Sound Projector-i
Da li je netko imao prilike poslušati i kako to zvuči (zanima me naravno usporedba u istom cjenovnom rangu, a ne spika kako neka kombinacija 6 Krell mono blokova i nekakav KEF komplet zvučnika od 25.000$ bolje zvuče ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
jedva cekam da to cujem ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
da, mene isto zanima... koliko sam čitao o tim panelima neki generalni dojam je da soba i njen raspored imaju dosta utjecaja na zvuk, kada je to zadovoljeno da je surround efekt odličan i nekako mi se čini da su malo kratki u basu u odnosu na pravi 5.1 (ipak ono nije neka velika kutija sa velikim driverima)... ali to se da srediti sa dodatnim sub-om na njihov preout. ima i onkyo neki sličan sistem ako se ne varam? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Propali Amigaš
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
pardon... pišem onkyo, mislim mirage ![]() http://www.miragespeakers.com/v2/pro...bid=677&id=598 pogledaj da li ti je ovo zanimljivo možda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Propali Amigaš
|
Citiraj:
Za surround izgleda treba 2 komada, što opet poništava cijelu ideju, iako vjerojatno zvuči bolje |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
imaš u jednoj hifi mediji usporedni test yamahe, miragea i onog kef-ovog sistema sa 2 zvučnika i sub-om. mogu ti poslikat pa staviti tu gore ak me bude doma prek vikenda ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|