|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() Imam mali problemčić sa Pioneer 111D pržom, imam ju već 16-17 mjeseci i uvjek sam bio s njom zadovoljan ali u zadnje vrijeme je počela zezat kad bi pritiskao dugme open/close na njoj. Naime, nebi se otvorilo otprve a nakon toga se nebi zatvorila dok ju nebih mehanički "pogurao" da krene. Jel se se to da popraviti i jel skupo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Ma vjerojatno je mehanicki kvar otisla je mehanika ili su otisli oni zupci na plasticnim "zupcanicima".. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
A to ti se vise nista ne popravlja, ako je pod garancijom dobiješ drugi novi DVR u zamjenu.Taku su bar meni riješili sličan problem sa LG snimačem .
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
meni to vise smrdi na pokidano dugme nego na zupcanike. da su oni ne bi se nikad otvorila, pa ni nakon dva-tri pokusaja. ako je garancija prosla probaj na trznici zicati ako netko ima pokidanu takvu przilicu, samo zamjenis prednji PCB na kojoj je dugme i dioda, nikakav tehnicki zahvat. naravno ako je napravljeno tako da se moze lako zamjeniti, "bridge" izmedju glavne i prednje ploce zna biti lemljen a ne konektor. nisam rastavljao taj model pa ne bi znao tocno sto je u pitanju. u ovom drugom slucaju je gnjavaza osim ako nisi imalo spretan s lemilicom (spojevi obicno bas nisu neki mikro pa je relativno lagano zamjeniti i ako se ruka malo trese ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|