|
![]() |
#1 |
Billy lives forever
Datum registracije: Dec 2001
|
Dakle ovako: Jučer sam s prijateljima na kavi čuo zanimljivu teoriju pa me zanima koliko je to primjenjivo u praksi. Radi se o prebacivanju DVD filmova u DIVX odnosno .avi format. Da li je netko probao izvesti takvo nešto? Živo me zanima jer često posudim DVD a rado bih ga imao doma( barem neke od filmova). Ako je netko radio neka mi kaže kojim softverom? I naravno koliko CD-ića to proguta? Jer ako mi nije ekonomično zaobilazim ![]() ![]()
![]() |
#2 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() Alata ima raznih, postupaka također. Sve ovisi koliko ti se da zajebavat s time. Ako hočeš nešto jednostavno a da radi http://crodvd.cjb.net/ tamo imaš dosta jednostavna objašnjenja i jednostavnih programa. AKo hočeš nešto malo bolje- http://doom9.org/. Na koliko CD. Opet ovisi što želiš. Moš na 1CD strpat film da bude OK, moš na 3 da bude vrhunski, zavisi koja vrsta filma, kakv zvuk itd. Uglavnom_cjela umjetnost... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Billy lives forever
|
ma nije da nisam čuo, vidi ti njega nego mi se nije dalo tim baviti a sad kad imam pržu, razumiš... sad mi je postalo malo napeto.. idem ja malo ćornit te stranice ![]()
![]() |
#5 |
Billy lives forever
|
Još nisam probavao, moram sklepat prvo neki antivirus s crackom pa ću onda ovo
![]() |
#7 |
***2CROwded***
Datum registracije: Mar 2002
|
Evo nacuo sam nesto o sp1 o antivirusu i cracku. To je mene mucilo do nedavno. Sp1 mozes instalirati, tako da izvadis sve iz kompa pa instaliras win pa sp1, pa vracas jedno po jedno (MENI RADILO jedino tako). samo neznam zasto mi sada radi kada god formatiram komp. Ok, a za antivirus. Koliko god vam se ne svida, no Norton je mrak mrak. Imam antivirus i firewall. I to symatec 2003, nema cracka, mrak mrak. Sve radi, nije sporo, nemam nikakvih problema. Sorry ako ti nista netreba, adio. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Evo upravo sam skinuo neki crack koji bi mi trebao omogućiti instalaciju Winows XP SP1. Idem sad probat instalirat. Javit ću vam rezultat ![]()
![]() |
#10 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Ma javi se ti meni ako ne uspiješ... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
ako hoces sve za divix odes na www.divx-digest.com tamo imas i programe i uputstva. ja sam skinuo "gordan knot" (ili nekak slicno se zove) cijeli softwerski paket za ripanje i pakiranje. sve ti je lijepo spojeno u jedan program i samo to ti treba, a ima nekih 5mb. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Oct 2002
|
DVD to Divx
Pozdrav svima, a pogotovo autoru clanka. Imam jedan mali problem. Kada startam sa tockom 4.3 Podesavanje globalnih opcija prve dvije opcije: "Opcija izlaznog oblika" i "Globalne opcije... " se ne mogu aktivirati, pa ih ne mogu niti koristiti. U cemu je problem?? Rgds Mike |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Billy lives forever
|
ištekala mi je stara net pa se ne mogu javit. sad sa na faksu pa se čujemo kad se spojim od doma
![]() |
#18 |
Billy lives forever
|
Nećete vjerovati ali evo uspio sam se spojit...potajno naravno susjed mi je(bog mu dao zdravlje) prebacio jedan kabel kroz prozor) idem vidit šta se ovde događa
![]() |
#19 | |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
Citiraj:
Kad sam bio mlad meni je stara uzimala tastaturu (wrijeme DOSa) pa sam ja nabavio drugu da ona ne zna... pa me ufatila na djelu i izgubio i nju. Ah, ma tko je vidio uciti kad se mozes igrati ili surfati?
![]() |
![]() |
#20 |
Billy lives forever
|
da net je zakon...shvatite to nakon dvotjedne suše sinoć sam visio par sati, za svoju dušu ![]()
![]() |
#21 |
Faraon
Datum registracije: Oct 2002
|
Ništa bolje od u.s. 56k v92 i onog tvrdog kabela za telefon sto je jednostavno prekratak ukoliko ne krades roaming s laptopom u prvoj luckoj kapetaniji ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|