|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Nov 2007
|
nova grafa u 1. mjesecu
Bok ljudi!!!! Ja sam Matija i novi sam na forumu!!! Zelja mi je kupiti novu grafu oko 20. 1. 2008. Mislim si ubosti 8800 gt mislim gotovo sigurno!!!! E sad dal se isplati jel inace igram igre dosta tako da... Konfa je sljedeca.. maticna-albatron k8nf4x-754 amd athlon 3000+ 2.01 ghz 2x512 ddr ram neznam koja marka jedan hard od 80 i drugi od 250 kn gainward gf 6600 128mb i 128bit-smece ![]() i dal je ovaj proc preslab i bude li mi kocil grafu?? hvala na svakom prijedlogu ako je sve ok kupujem ![]() pc ekspert rules bacio 7 somova na ovu konfu pozalio sam dan kad sam se rodio(bez hdd od 250) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Preslabi ti je procesor za tu karticu, a cijela konfiguracija ne odgovara za 8800GT čisto iz razloga jer imaš AGP slot. 8800GT je isključivo PCI-E i nema naznaka da ju sele na AGP. OSim toga u prvom mjesecu '08. bude puno boljih i isplativijih kartica. Ako hoćeš nekaj od toga, nema ti druge no da prijeđeš na novu konfiguraciju. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Banned
Datum registracije: Jan 2007
|
dobrodosao... pa bilo bi bolje malo poboljsat ovu konfu i onda krenut na grafu, mislim za danasnje igre (koje bi 8800GT vrtio odlicno) treba vise rama (2gb) i jaci proc, stoga proizlazi da ces i bolju maticnu morat uzet, pa i napajanje jer mislim da ovo tvoje nije nesto... ako bas hoces kupi si GT, ali ipak sa ''samo GB'' DDR i takav proc, neces imat jamceni dobri rezultati, razmisli pa javi |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
-------
|
Moja greška onda za AGP. Ali opet ispada da je preslabi procesor, čak i da ga overclockiraš opet nije dosta. Prodaja trenutačne konfiguracije i kupnja nove s dvojezgrenim procesorom ti nije opcija? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
pa gledaj ovak krizma je u petom mjesecu pa sam si zamislil uzet maticnu nvidinu 680i,quad core intel i pokoj ram imam sad 350w napajanje pa uz grafu zemem 500 ili 600 i dont know pa to bi bilo isplatljivo |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
-------
|
Q procesor ti ništ ne znači u igrama, SLi matična nema efekta ako ne misliš odma kupiti dve kartice. Ono s čekanjem da pojeftini, pa da kupiš drugu fino prekriži, jer budeš do onda, ako p(r)atiš (na) trendove htel novu i bolju karticu. Kaj ne bi bilo bolje da par dana prije kupnje kreneš u odabir komponenti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
-------
|
Moreš si ti kupiti 8800GT, ali nema šanse da budeš ju iskoristil kak spada na toj konfiguraciji. Posle kad stignu bolje i jeftinije budeš se "pojel" zato jer si spiskal pare i sad ju nemreš nikome prodati. Taman da si ideš kupovati neku prijelaznu karticu (ala X1950/7900/HD 2600XT i sl.) opet si bacil pare, jer budeš ju za koji mjesec prodaval. Te iste pare ti budu možda falele za neku malo bolju komponentu u novom kompu. IMHO strpi se nekak do dana kupnje cijele konfiguracije, jer sad budeš bezveze pare potrošil i kasnije se grizel. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
ali ne bu dosle bolje bar ne jos 1 god kad dolaze mozda 9800gtx i one kaj bum si priustil kad si dignem kredit ak uzmem 8800gt moci cu igrat crysis i ostale igre na high detalja i na 1600x1200 bez stekanja(s ovom konfom mozda malo slabije) al u 5 mjesecu sve ok pa sad ti vidi 8800gt je stvarno dobra i mislim da ne bu imala konkurencije jos dosta ali to sam samo ja pa sad neznam |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
-------
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
Datum registracije: Jan 2007
|
kupis si E6750 OC ga...(jer u igrama (za sada) je bitna samo brzina a ne jezgre) neki maticnu sa intel chipset (680i ne klocka dobro (znam iz 1st lica) napajanje ce ti bit dosta 450W corsair 2gb cruciala ja sam GTS 600/900 i E6300 na 2,6 igram na high (naravno bez AA) na 1280*1024) 35-40FPS znaci ne treba puno a sa tom konfom...mogao bi igrat na toj rezi bez beda |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Gle IMHO - pričekaj dok ćeš imati lovu pa onda pitaj za savjet jer cjene se mjenjaju, izlaze nove stvari itd, za 3mj ko zna kaj će biti bast buj za 1500-2000kn... Dalje 1GB rama i najnovije igre kao crysis i sl zaboravi, a ne isplati ti se kupovati DDR posebno e ako misliš C2D kupovati... Onda nadalje quad core je bacanje love ako se misliš igrati, bolje uloži u obični C2D i dobru ploču i nakrkaj 2-3GB DDR2 ili čak DDR3 meme gore i tako vozi...
![]() |
#14 |
-------
|
@veliko_pile Rekel je da kupuje u petom mjesecu sve. U petom mjesecu je taj E6750 čista glupost, ako ga opće i bude na cjenicima. Intelova 8000 i 9000 serija (kaj dual, kaj quad) procesora, AMD-ovi X2, X3 i X4 procesori, masa novih ploča i čipseta. Komponenti ko u priči i sve su redom bolje od naclockanog E6750. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
|
hvala ljudi ali malo su ogranicena sredstva sad u prvom mjesecu za rockas cu imat za potrosit oko 2000-2500 za krizmu isto tolko jel mi starci inzistiraju na novom bajku pa onda pomagajte e btw jel bi mi se isplatio tv out imam tv od 72 cm i 100hz pa sam mislio... podijelite misljenja thnx edit:slazem se mcg komp bu mi nekak vrtil to od 2 do 5 mj prezivjet cu ta 3 mj a onda procesor,ploca,ram i to je to ja mislim da se isplati Zadnje izmijenjeno od: Majo. 04.11.2007. u 22:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
|
|
Oglas
|
|