|
![]() |
#1 |
.....
Datum registracije: Mar 2004
|
Terratec Home Cinema - DVB-T nema slike
Nedavno sam kupio Terratec Cinergy HT PCI TV-karticu (Hybrid) i nakon neuspjelog pokušaja da Home Cinema proradi na Visti 64 - kod same instalacije javljao grešku, stavio winxp i instalirao drivere i soft bez problema, našao programe, sve super, ali... nema slike na digitalnoj, samo zvuk; analogna radi odlično. Instalirao sam i PowerDVD 7 te u postavkama HC odabrao njegove codece, no opet ništa - overlay mixer, VMR 9, VMR 7 - ne radi ni sa jednim postavkama. Pitanje: Kako dobiti sliku? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Kako ti nije radilo na Visti 64 ? Jesi skinuo najnoviju verziju ili barem betu najnoviju pa sa njom probao ? Ovdje imaš najnovije bete i sve ostalo za Terratec - ftp://ftp.terratec.com/ Uglavnom ja ti imam betu 5.34.00 i ove postavke na istoj kartici i sve radi bez problema. Nisi napisao koji odašiljač ganjaš, ali nekako mislim da je to Croatel. Njega sam davno hvatao sa Home Cinemom, ali u zadnje vrijeme samo sa DVBViewerom i nekom čudnom kombinacijom kodeka. Odašiljač OiV-a sa Sljemena: ![]() EDIT: Na SS-u nema slike, ali to je jer mi je na Overlay mixer podešeno, zaboravih promjeniti. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
.....
|
Skinuo sam najnoviju verziju (5.34) i odmah na početku instalacije je javio syntax error ...nešto, zatim se instalirao do kraja i više se ne da pokrenuti - opet javlja taj neki error (mislim da kako nije dobro instalirao dio za daljinski, ne znam točno - pogledat ću SS). Da, radi se o Croatelu. Preko DVBViewera radi, ali "zašteka" svako malo. Idem probati još jednom na Visti. Edit: Evo SS: ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: flajpan. 06.11.2007. u 21:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Uf, ja sam jedino i na Visti (ali mislim da je bila 32-bitna) uspio davno dobiti sliku na Home Cinemi sa Croatela, ali tu kombinaciju codeca i sreće brijem da više ne bum mogao postavit (a nisam tada uzeo SS sa postavkama). Ali znam da on može isto davat sliku na Croatelu, samo velim - mora se imati sreće sa postavkama (jer znam da sam instalirao PowerDVD, Nero, Terratec Home cinema i onda to sve nekako ukomponirao i radilo je na Visti sa Home Cinema programom) Uglavnom, ako se dobro sjećam - jedan član sa PCE-a je slao isječak od Croatela Terratecu i onda su kao dodali taj novi codec i sve bi trebalo raditi. Tebi grešku radi ovaj paket koji je potreban za instalaciju Home Cineme, MS Visual C++, a ja ti se sad nemrem točno sjetiti, jesam li probao instalirati Home Cinema na Visti x64 dok sam ju na par dana imao ) ![]() Uglavnom, probaj uhvatiti odašiljač sa Sljemena (frekva 520Mhz), barem za sada pa vidi jel šteka i tamo. Ja imam relativno slab signal, ali sve dela kako treba - nema štekanja (niti sa Home Cinema, niti sa DVBViewerom). |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
.....
|
Probao sam hvatat Sljeme al ništa ne nalazi. Skinuo sam i betu sa onog linka gore i opet ista stvar. Malo prije sam poslao mail njihovoj SZK pa ću vidjet što oni kažu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|