|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Painkiller Overdose
Vidim da se nigdje dosad spominjalo nije. Ovo je valjda neki novi nastavak Painkillera. He, volim taj žanr i meni ovo predobro izgleda. Jel igro ko već? Evo linka: http://www.projectoverdose.com/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
ja sam u procesu nabave ![]() "lijepo" izgleda ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Ja isto ![]() Kolko vidim zahtjevi opće nisu pretjerani, to mi se sviđa. Mislim da je to super igra. Evo system requirementsa: MINIMUM * Supported OS: Microsoft(R) Windows(R) XP/Vista * Processor: 1.5 GHz Intel Pentium III or AMD Athlon processor * RAM: 512MB RAM * Hard Drive: 2.5 GB available * DirectX Version: 128 MB DirectX(R) 9 Compatible Video Card (NVIDIA(R) GeForce(R) FX 5600, ATI(TM) Radeon(TM) 9600 or Better) * Sound: DirectX 9 or better compatible sound card RECOMMENDED * Supported OS: Microsoft(R) Windows(R) XP/Vista * Processor: 2.4 GHz Intel Pentium 4 or AMD Athlon processor * RAM: 1024 MB * Hard Drive: 2.5 GB available * DirectX Version: 256 MB DirectX(R) 9 Compatible Video Card (NVIDIA(R) GeForce(R) 7800, ATI(TM) Radeon(TM) X1800 or Better) * Sound: DirectX 9 or better compatible sound card |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
da, zahtjevi su stvarno minimalni ali vidi se to i na grafici mada niti ona nije tako loša... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kaj se tiče igre stil je kao UT...ideš i pucaš ![]() ![]() ![]() nisam neki fan tog stila, ali ok je za poigrat za kišno popodne...kaj je najbitnije - stalno si u akciji/pokretu - znači nema stajanja, razgledavanja, wc-a itd. - vrlo dinamička igra ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
overpowered
Datum registracije: Mar 2006
|
Pa naravno da grafika nije top of the line kad igra koristi orginalni painkillerov engine,al meni je čist ok ,inače prvi nastavak kao metalcu ![]() ![]() @fala JVC nisam ni znao da ima ovaj nastavak ![]()
![]() |
#6 |
Premium
|
Ma daaaaaaaj, ovo je fakat za popizdit...Koju god igru danas nabaviš nemreš je pokrenut a da ti neka sranja prije ne izbaci. Mislim stvarno...Moraš imat WinXP sa Service packom 2, ja imam 1. Jel postoji kakav način da se to riješi? EDIT: Igra je zakon, SP2 je nula bodova. Čim ju završim brišem to sranje! Zadnje izmijenjeno od: JVC MX-GT88. 01.11.2007. u 11:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
A šta fali SP2? Integriraj si to u instalaciju wina .. preko nlitea ili cega Nisam primjetio ništa bolje a ni gore odkad imam SP2 (a to je odavno) i ono, jedanput integriraš preko nlitea i zaboraviš na njega. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Meni je najbolje oružje ona glava koju drži u ruci, hehe! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2007
|
igra je odlicna....igrao sam i prvi dio Painkillera i extenziju "Get out of Hell" i igra je fakat dobra...svima preporucujem... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Krenuo ga i ja nabavljat ![]() Igrao sam prvi dio i igra mi je bila baš za ubit vrijeme, i ne razmišljat dok igraš ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
jedna od rijetkih igri kojima skidam kapu... uzmes gun i ides ubijati nema sranja nema mozganja bas za "opustiti" se imho nastavak vrijedan igranja.
![]() |
#12 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
A tek onaj bacač kolaca ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
odigrao sam jedinicu i bila mi je ok. U procesu sam nabave, vidit cemo sta ce bit, al ne ocekuje puno više nego od prvog dijela.. Jednostavno više volim taj tip fps-a di sam ideš i pucaš na sve živo i nemaš kaj mislit, valjda zato jer igram igre prvenstveno radi zabave i da si "odmorim mozak"....
![]() |
#20 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
stvorim se na podu i koljem ![]() ![]()
![]() |
#21 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
A ja padam negdje, vidim vulkan i mrtav sam! P.S. Molim jednu dobru dušu da me stavi sutra na msn i kad budem online pošalje save koji minut kasnije poslije samog početka, jer sumnjam na error u instalaciji igre i čini mi se da "nemam pod" na početku igre...
![]() |
#22 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Ja bih ti ga poslao odmah, da znam gdje se nalazi savegame folder ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|