|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Preporučite zvučnu koja ima...
...sljedeće stvari - podržava 5.1 zvuk - dakle ima tri jacka iza - jedan za front L/R, jedan za rear L/R i jedan za centar/sub - na to mislim spojiti surround + da ima coax ili optički digitalni izlaz na kojeg bi spojio DAC i onda njega na pojačalo hi-fi sustava. Dakle, surround bi koristio samo za filmove i igre (bitno da podržava onaj eax i ostale điđe miđe) a ovaj digitalni izlaz za slušanje mjuze... tako da ne bih koristio DAC od kartice, već zasebnu komponentu... Mislim da bi možda mogla biti ok Sound Blaster X-Fi Xtreme Audio PCI Express kartica, no nisam ju nigdje našao kod nas... i koliko košta uopće...? I još jedna stvar - pretpostavljam da je bolje da kartica podržava hardversko dekodiranje AC3 signala, tj. dolby digital... no koliko danas softversko dekodiranje istog usporava rad procesora? Eto, toliko za sada. Hvala unaprijed! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
Sve sto si naveo ima Audigy 2 (plus još i ASIO, ako kemijaš s muzikom). Naravno, i ostali skuplji modeli. Na tvom mjestu bih uzeo Audigy 4 jer dvojki mislim da nema previše po nasim shopovima. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Bilo koja Audigy ili novija će ti zadovoljit to što tražiš samo odabereš model i "paket opreme" (prednji panel itd) po željeme i potrebama... AC3 dekodirati je današnjim procevima pi** dim...
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
kaj ima jos audigy 2 i 4 koje imaju opticke i digitalne izlaze kod nas za kupit u ducanu |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|