|
![]() |
#1 |
Pero_Snajper
Datum registracije: Dec 2005
|
Broken Sword - The Angel of Death
Jel uopce postoji konfiguracija na kojoj ovaj poluproizvod normalno radi? Konkretno, igra ima gadnih problema sa Realtek-ovim zvucnim cipovima pa se i nakon nedavno izbacenog patcha i novih drajvera stvari ne popravljaju (citaj: ne cuje se dijalog u igri). Naravno, ekipi iz Revolutiona je rjesenje jednostavno: ko te hebe, kupi novu zvucnu... *** "There are known compatibility issues with Broken Sword - The Angel of Death, which may cause the game not to function correctly on the Realtek series of sound chips. To resolve this issue, download and install the most recent drivers for this sound card. For more information about installing drivers for this sound card, visit the following Realtek site: http://www.realtek.com.tw/ . If the issue continues to occur, please upgrade your sound card." *** Ako je netko igrao ovu igru nek napise dojmove pa da vidim jel uopce vrijedna zahebancije...
![]() |
#2 |
ZIJEEEEEV!!!
Datum registracije: Mar 2006
|
Ha cuj...ja imam realtkov chip (ALC850) i igra radi normalno...nema nikakvih problema....Sto se same igrivisti tice...vidi se znacajan napredak od treceg nastavka...(citaj nema guranja kutija), tj. inovativnije su zagonetke....Upravljanje je za*urac, s obzirom da se kamera sama rotira na samo sebi jasan nacin....a sto se ostatka tice....dobro izgleda....Takodjer ima podosta mracnih djelova u igri pa ti napikni sta ti vec treba u apsolutnom mraku.....ali boze moj...sve u svemu mislim da se isplati odigrati...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Meni je demo radio bez problema
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pero_Snajper
|
na ds4 je ALC883... Nema sanse, sve sam probao. Mozda sam u krivu, al malo je idiotski da neka igra ima s takvim stvarima problema... Navodno nije realtek jedini, vec i hrpa drugih cipova. Jezim se od ovakvih stvari, da nije tako malo tih avantura vec bi davno digo ruke od nje...
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Sto se mene tiche malo jekratka ako si covjek koji voli igrati bar 3-4 sata kad sjedne. Na upravljanje se moras naviknuti ali sve odtalo je ok. isplati se igrati jedino sto mi je kraj totalno bez veze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Malo sam zapeo i to več na početku pa dane odustanem od igranja trebao bih pomoč. Zapeo sam na je****m krovu. Imam onu babu kraj sebe kojoj bi odrezao jezičinu. ![]() Vrata nemogu otvoriti niti imam s čime. Kutiju od klime nemogu izvuči. A penjanjem na onu neku vrstu dizalice nemogu do lanca. E sad ako netko zna kako dalje ili ima negdje već napisani prolaz kroz igru kojega bi tu i tamo pogledao kad zapnem.
![]() |
#8 | |
Pero_Snajper
|
Citiraj:
KLIK ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Slobodno odustani. Situacija se kasnije uopće ne popravlja. Ak ti treba nešto za igrati uz walkthrough, uzmi neki od Myst nastavaka. Ako ništa drugo, ljepše izgleda, a čak i ima neke logike. Nisam ni ja došao puno dalje od tebe u Broken swordu, zagonetke su mi skroz debilne i isforsirane. Nije vrijedno živaca.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
kad ga se sjetim, bs4 i nije najgore što mi se ko igraču dogodilo... |