Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > PC Ekspert > Članci
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 26.10.2007., 16:11   #1
branitelj91
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Oct 2007
Moje mišljenje !!!

Pozdrav ekipi.

Evo jedan moj osvrt na članak o kučištima eksternih diskova.

Autor je, dakle, s potpunim pravom napisao kako se ništa spektakularno ne događa na tržištu vezano uz eksterna kučišta.
Osobno mislim da nije u pravu. Zašto?

Pa zato jer se svaki put nemalo iznenadim glupošću proizvođaća koji zamišljaju kako je jaaako cool ili elegantno ili, (štogod več), nositi hrpu kabela i adaptera, torbica i kutijica i sličnog "smeča" uz nezibježne prenosnike i hrpetine cd-ova.

Imao sam prilike vidjeti par jako zgodnih riješenja gdje su napajanja, (doduše 2.5' diskova), riješena kroz USB kabel, ili isto tako riješenja gdje se vanjsko napajanje riješava kroz najobičniji energetski kabel, (i sam sam vlasnik jednog takvog riješenja).
Stoga mislim kako bi bilo jako dobro da se definitivno popljuvaju, koliko god je moguće više, takva riješenja gdje se mora nositi i adapter za napajanje i kabel za podatke i sam disk. To su uglavnom riješenja tipa kupi u chipoteki dijelove, doma u garaži sastavi desetak plastičnih kutija, priključi sve i, voilla, sve radi, koja ne vrijede ni deseti dio svoje cijene. Zato sam mišljenja kako je izuzetno glupo trošiti silne novce na nešto što ne vrijedi toliko koliko se tvrdi.
branitelj91 je offline   Reply With Quote
Staro 26.10.2007., 22:17   #2
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Imao sam prilike vidjeti par jako zgodnih riješenja gdje su napajanja, (doduše 2.5' diskova), riješena kroz USB kabel,
Eh, u ovome i je stvar. Radi se o 2.5" diskovima koji zahtijevaju puno manje struje od "velike braće". Koji točno model imaš a da je s običnim kablom, bez "cigle na žici"?
tor je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 06.11.2007., 07:36   #3
Gradjanin
Premium
Moj komp

Gradjanin's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
on ima ultra kompaktnu seriju vanjskih hardova sa SAMO jednom zicom....od dalekovoda

hehe
Gradjanin je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno