|
![]() |
#1 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
Nešto krči...
Znači sad dok surfam i to ne..al naprimjer pokrenem trackmania nations...wow..i u kompu počne neš krčit..iritantno otvorio sam kučište da vidim da nije neki vent..nije.. ja brijem da je možda hard..neznam...znači kad se malo više optereti počne krčit.. sumnjam na hard, ima neki tool s kojim da probam rješit to ako ide?
![]() |
#2 |
Premium moderator
|
Krčati ili cvrčati? ![]() To ti napajanje najvjerojatnije cvrči (vidim da imaš Tagana), neka zavojnica ili kondenzator u njemu. To se može rješiti, tako da se otvori napajanje (gubiš garanciju time) i potraži se zavojnica koja cvrči i zalije se vrućom plastikom (ili ljepilom) a cvrčeći kondenzator se zamijeni sa drugim.
__________________ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium moderator
|
Pa čuj onda...Načuli uši i osluškuj komponentu po komponentu...Poslušaj matičnu, napajanje i hard. Hard ti barem nije teško za otkriti...
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
e sad sam fino slušo di krči..i krči stock intelov kuler na procesoru znači miruje stalno, upalim WOW i počne krčat ili bilo koju igru il neš šta je zahtjevnije što bi moglo bit?
![]() |
#8 |
Premium moderator
|
Ležajevi su otišli u njemu ![]() Promijeni ventilator ili kupi drugi hladnjak.
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Skini onu naljepnicu s venta i digni onaj mali gumeni cep i podmazi ga malo s uljem za finu mehaniku ako ne pomogne,zamjeni vent znam da je taj od intela onaj jajasti cooler ali iskombiniraj nesto ili kupi novi cooler ![]() EDIT:Swarm me prestigao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
al zaš krči samo kad se preoptereti :S
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
|
![]() |
#13 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Moja bi ti preporuka bila nesto scythea iz zole http://www.zola.hr/index.html?lmd=39384.795602 a cooler bi ti preporucio Scythe Katana 2 ili Scythe Ninja PLUS Rev. B eto pa izaberi.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Možda je i ploča na samrti... ![]() ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|