|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
restart kod downloada ...drajveri--graficka
ovako iam 2 problema ...1 je cim na netu nesto downloadam odma mi se komp resetira...ali ne sa svih stranica kad npr s rapida skidam radi bez problema ... 2 problem je u drjaverima ..imam na kompu xg warcats ,omega ,i par obicnih drajvera za graficku ali dok treba instalirat onda mi pise neki thux.exe (mislim da se tako zove) i pise error da hardware nije pronadem... os imam windoze xp x64 service pack 2 maticna je gigybyte m16p -S3 (ima onboard nvidia vga) graficka je x1950gt
![]() |
#2 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Emm daj mi objasni kakve veze imaju driveri od grafičke sa skidanjem s neta? Ajde pleeeease da i ja naučim... Posebno s obzirom da ne koristiš uopće niti ovu integrušu koja je u čipsetu pa i ta veza otpada... Reinstaliraj si drivere od čipseta tj lana pa se možda nešto i popravi... I ne instaliraj Omege i ostale gluposti ako već sumnjaš na drivere od grafe... A inače x64 XP se zna rušiti - posebno na klokanim sustavima, i to zato jer je dosta osjetljivija na CPU greške pd 32bitne, a još su k tome usrani driveri za pola hardwarea - dakle probaj sa driverima, a ako ni to nejde - drugi os, jer se neće izdavati bog zna kaj za njih više, sad je x64 Vista in i hip...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
rekoh da imam 2 problema jedan su drajveri drugi skidanje s neta,skino sam drajver kod frenda s ofisl stranica i rade..
![]() |
#4 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Aha sorry krivo sam te skužio... ![]() Probaj ovo ostalo kaj sam ti rekao iako bojim se da nećeš rješit ja sam imao sa x64 XPima nešto slično, meni se nisu tako rušili ali su se znali resetirati na totalne gluposti iz čista mira, 32bit Xpi i Vista x64 nisu tako da...
![]() |
#5 |
Premium
|
a ***mu neznam..probo sam sad vec stavrno sve osim opere ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|