|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Panasonic servis
Bok, moze li mi netko preporuciti servis u Zagrebu na koji bih odnio projektor? Imam doma PT-ax200. Koristim ga za video i kompjuter, medjutim imam samo jedan kabel. Prestekavao sam kabel s kompa na HDMI ulaz na DVD-u i slika je nestala. Mislim da je otislo nesto od elektronike jer lampa i OSD na projektoru i dalje rade. Ako spojim na HDMI 2 onda malo ima slike malo nema, a kada je ima onda je isprekidana plavim crtama (kao kada nije nista spojeno). Sve ovo pisem da mi ne bi (ne kazem da sigurno hoce) rekli da je otislo sve i svakaj. Ima li netko ideju sto bi moglo biti pokvareno? Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Premium
|
Ok, hvala na odgovoru. Probat cu kod njih... Fora je u tome da sam prilikom dobivanja projektora dobio samo racun, a ne i garanciju. Kupljen je u Austriju, pa me zanima kakva je praksa uopce, moze li se recimo garancija potvrditi uz racun naknadno te mogu li istu koristiti i u Hrvatskoj? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Najbolje ti je kontaktirat taj dućan u Austriji i vidit dali ti mogu poslat garu poštom te dali garancija uopće vrijedi kod nas. S aleom imam ne baš najbolja iskustva. Procjena popravka fotića je bila 500kn više od cijene novog u dućanu. Frendu su kao uzrok kvara kućnog kina naveli da mu se u sobi gdje se nalazi, previše puši i da to uništava laser. LOL, ko da drži kućno kino u istanbulskoj kafani...
![]() |
#5 |
Premium
|
Zvao sam danas ducan u Austriji. Tamo mogu ici u bilo koji Panasonic servis i dovoljan je samo racun. Za Hrvatsku jos ne znam, jer mi je zhenska iz zastupnishtva rekla da ce mi javiti kroz dan, no jos nije. Uglavnom, spominjala je paneuropsku (ne znam ni kaj to znaci, valjda zemlje na podrucju panonskog mora :-) ) garanciju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
jesi probao spojiti lap na vga ulaz ? @ rpapak momak ti imas opasnih problema sa pravopisom... molio bi da se moj post nebrise vec da se pomogne covjeku u nevolji jer iz prilozenog vidimo da mu treba.
![]() |
#7 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|