|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
![]() Ne znam gdje bih drugdje u koji podforum strpao ovu temu, pa evo onda ovdje.. "Izradujem" web stranice. Koristim Microsoft Expression Web. U expressionu imam mogucnost ubacivanja "Form Contols-a" tipa Drop-Down Box, input (bilo sto, npr.) text... Ali mene sad zanima kako povezati npr input text sa tipkom submit da rade zajedno?? Ili kako u Drop-Down Box-u odrediti za svaku stavku da vodi tamo i tamo? Nadam se da ce se netko naci tko zna odgovor. Sve te kontrole su u HTML-u, NE u ASP-u |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Dr. Gonzo
Datum registracije: Dec 2005
|
Kako misliš da rade zajedno? Pa staviš sve to unutar <form> tagova, odrediš formi action i kad klikneš submit, vrijednosti iz te forme se submitaju na action stranicu. A što se tiče drugoga: http://javascript.about.com/library/blnav4.htm |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
ovako, jednostavno... kako input text povezati sa tipkom submit |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Radim stranicu za autoskolu http://www.tsd.hrTehnice skole Daruvar (pro bono) ![]() Input text zelim povezati s tipkom submit kako bi se poslala nekakva poruka na zeljenu mail adresu.. Zadnje izmijenjeno od: armus. 03.11.2007. u 19:17. Razlog: izmjena koda linka |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Dr. Gonzo
Datum registracije: Dec 2005
|
Onako kako sam rekao, znači formi staviš action, a taj action file sadrži kod koji prima sadržaj text boxa i šalje ga na određenu e-mail adresu. Za to trebaš poznavati neki serverside skriptni jezik (CGI, PHP, ASP). Skriptu možeš potražiti na www.hotscripts.com (contact script). |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Hvala puno svima! ![]() |
![]() |
![]() |
|
|