Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 28.10.2007., 13:34   #1
ROMO
Premium
Moj komp

Datum registracije: Mar 2007
Pomoc,izgubio pamcenje u Oblivionu!

Evo ljudi,valjda od previse Tamikinog vina,hehe,zaboravio sam gdje sam ostavio brdo stvari.Naime u jednom sam gradu ostavio u jednoj skrinji puno stvari i zaboravio gdje je to bilo.Mislim da u jednom od Mages guilda,ali nisam siguran.Obisao sam ih sve ali nigdje nema.

Je li moguce da su stvari nestale od tamo.I jos mi fali predmet,prsten ili nesto,od onog utopljenika iz bunara-Cheydinall recommandation i sad ne mogu dobiti preporuku.Je li moguce da sam njega stavio uopce u skrinju s obzirom da je quest item ili se mozda radi o bugu?
ROMO je offline   Reply With Quote
Staro 29.10.2007., 00:45   #2
apex13
Premium
Moj komp

apex13's Avatar

Datum registracije: Jul 2007
Citiraj:
Autor ROMO Pregled postova
Evo ljudi,valjda od previse Tamikinog vina,hehe,zaboravio sam gdje sam ostavio brdo stvari.Naime u jednom sam gradu ostavio u jednoj skrinji puno stvari i zaboravio gdje je to bilo.Mislim da u jednom od Mages guilda,ali nisam siguran.Obisao sam ih sve ali nigdje nema.

Je li moguce da su stvari nestale od tamo.I jos mi fali predmet,prsten ili nesto,od onog utopljenika iz bunara-Cheydinall recommandation i sad ne mogu dobiti preporuku.Je li moguce da sam njega stavio uopce u skrinju s obzirom da je quest item ili se mozda radi o bugu?
mislim da ti nitko ne moze reci gdje si tocno ostavio stvari ako sam ne znas.
naime imas dvije vrste kovcega. oni koji se resetiraju i oni koji se ne resetiraju.
znaci ako si stavio stvari u onoga koji se resetira moguce je da si izgubio stvari jer se ti kovcezi nakon odredjenog vremena resetiraju i tako sam ja izgubio brdo stvari. zato dobro dodje cesci save.
sto se prstena tice moze biti bug,ali i nemora jer NEKE quest iteme mozes maknuti iz inventara.
mislim da ti je jedini spas loadirati neki stariji save i sjetiti se gdje si stavio stvari!

Oglas
Staro 29.10.2007., 20:00   #3
ROMO
Premium
Moj komp

Datum registracije: Mar 2007
Hvala,jos cu jednom procesljati sve moguce lokacije,ako ne nadjem,stari save...Nadam se ipak naci ili me ceka ponavljanje 20 sati igre.
ROMO je offline   Reply With Quote
Staro 30.10.2007., 13:20   #4
Big Guy
RPG player
Moj komp

Datum registracije: Sep 2006
a postoji i mod s kojim sve quest iteme možeš maknuti iz inventory-a

pokušaj pronaći te iteme ako ne uspiješ igraj dalje i dobit ćeš bolje iteme, a ako je neki quest item koji ti treba onda ga insertaj sa šiframa i gotovo

jer ponovno igrati 20 sati je jako puno
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno