|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Pomoc,izgubio pamcenje u Oblivionu!
Evo ljudi,valjda od previse Tamikinog vina,hehe,zaboravio sam gdje sam ostavio brdo stvari.Naime u jednom sam gradu ostavio u jednoj skrinji puno stvari i zaboravio gdje je to bilo.Mislim da u jednom od Mages guilda,ali nisam siguran.Obisao sam ih sve ali nigdje nema. Je li moguce da su stvari nestale od tamo.I jos mi fali predmet,prsten ili nesto,od onog utopljenika iz bunara-Cheydinall recommandation i sad ne mogu dobiti preporuku.Je li moguce da sam njega stavio uopce u skrinju s obzirom da je quest item ili se mozda radi o bugu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
naime imas dvije vrste kovcega. oni koji se resetiraju i oni koji se ne resetiraju. znaci ako si stavio stvari u onoga koji se resetira moguce je da si izgubio stvari jer se ti kovcezi nakon odredjenog vremena resetiraju i tako sam ja izgubio brdo stvari. zato dobro dodje cesci save. sto se prstena tice moze biti bug,ali i nemora jer NEKE quest iteme mozes maknuti iz inventara. mislim da ti je jedini spas loadirati neki stariji save i sjetiti se gdje si stavio stvari! ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
a postoji i mod s kojim sve quest iteme možeš maknuti iz inventory-a pokušaj pronaći te iteme ako ne uspiješ igraj dalje i dobit ćeš bolje iteme, a ako je neki quest item koji ti treba onda ga insertaj sa šiframa i gotovo jer ponovno igrati 20 sati je jako puno
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|