|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Tipkovnica HR, LOGITECH EasyCall Desktop
Evo čitam forum danima, uzeo sam vec za ured Tipkovnica HR, LOGITECH Cordless Desktop EX 110 + bežični miš A sad bi za doma ovo gore, ipa mi se čini solidan miš, a nije loše u kompletu sve skupa kad hoću bežično, sad me zanima: - Je li ovaj miša laser ili optika (nisam gamer!!! samo ponekad :-) ) - Mogu li leć na krevet i uzet tipkovnicu (3-4m udaljenost) te koristit kao daljinski kad gledam filmove? - Slušalice takodjer koja je udaljenost signala? Puno hvala, kupujem u HG spot za 800tinjak kn... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Mozilla Slave
Datum registracije: Feb 2006
|
Miš ti je laserski iz MX600 serije sa 800dpi-ja. Što se tiče udaljenosti mislim da bi ti trebalo raditi bez frke, ovisno gdje staviš receiver, no koliko vidim da je on u speakerfonu koji će ti biti na stolu vjerovatno ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Citiraj:
U utorak dolazi idem da naručim... ![]() A taman sam kupio razor mantis...ovo će doć kao šlag na kavu... ![]() Kakav je kvalitet ovih slušalica? Zadnje izmijenjeno od: supertovar. 27.10.2007. u 17:35. Razlog: Dodatno pitanje... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Mozilla Slave
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
sluske su taman kako ime kaze: za razgovor onlajn, skype ili nesto slicno. bass sigurno ne mozes ocekivati, ali za gaming da ne smetas nekom u susjednoj sobi su i vise nego dovoljne.
![]() |
#6 |
Premium
|
Hvala vam ljudi svima, ma nisam ja nesto zahtjevan, a dobro dodje kad sam u sobi i zelim gledat a da draga spava pored mene, da ne smetam recimo. A rekli ste mi da komodno mogu 3-4 m se udaljit (do kreveta) sa tastaturom i mišom da se ne moram dizat gasit film ako mi se prispava (NEMA MI GOREG ahahahah) Pozdrav |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|