|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Preporuka za mišonju
Dakle, cura dobiva prvu plaću pa mi želi pokloniti miša. Cifra do nekih 350kn. Sad neću da sam kupi neku glupost. Uvjet je da je miš bežičan i ako je moguće ima postolje za puniti, a ako nema punjač za baterije se ima. Gledao sam logitech mx 620 u adm za nekih 333,00kn. Jel to nečemu sliči ili?
![]() |
#2 |
Mozilla Slave
Datum registracije: Feb 2006
|
Ja imam MX400 isti dizajn kao i MX620 i mogu ti reći da je odličan. U 620 ti idu baterije. Za koju ti je namjenu miš, gaming ili normalan rad? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Pola, pola. Nego namjena je i da kad mi cura dođe da se lagano uvalimo u trosjed i da od tamo mogu kontrolirat bsplayer i komp općenito. Nego kolka je otprilike autonomija AA baterija u mišonjama. Na kompu sam cca 1 - 2 aktivnog vremena po danu.
![]() |
#4 |
je gladan!
Datum registracije: Nov 2005
|
Definitivno mx610 uzmi. Osim "normalnih" tipki imaš još i: Forward, Back, volume plus minus i mute, email i messenger, scroll lijevo i desno. Email i messenger ima i lampice, dakle kad dobiješ poštu ili poruku počne svijetliti i to provjereno radi na 10m. Miš radi do 3m. I najbitnije od svega (barem meni) da sve tipke koje sam nabrojao je moguće staviti nešto drugo, po svom izboru. U njega idu baterije (miš se ugasi zajedno s kompom) i cca mi traju dva tjedna uz više manje neprekidno korištenje. EDIT: Nisam ljevak ![]()
![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Don. 28.10.2007. u 19:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Pretpostavljam da si ljevak kad si naveo 610 ![]() Znači dva tjedna pa punjenje... Nego zar se ne gasi kad niš ne radiš? Ono ostaviš komp da skida neki torrent po noći i miš cijelu noć radi?! To mi se čini nekak malo., očekivao sam ipak malo dulje vrijeme. A preporuka za miša koji ima postolje za punjenje baterije?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|