|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
The network adapter does not have a valid ip configuration VISTA, help!
bok, imam problem s vistom i dsl-om, radi sve ok, al mi javlja da mi lan nema dobar ip configuration, evo slike ispod, znači net radi, al mu treba dosta dugo da se spoji zbog lana http://img98.imageshack.us/img98/3595/primjerdd9.jpg http://img98.imageshack.us/img98/6226/primjer2ke1.jpg http://img98.imageshack.us/img98/3307/primjer3ta1.jpg
![]() |
#2 |
Premium
|
maknuo sam kvačicu sa ipv6, sad se spoji brzo ali je i dalje mali trokutić kod lan konekcije, može mi netko sa vistom pomoći, inaće koristim kasda modem
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
dakle ono što mene zanima je ako mi netko može reći kako on ima pošteljane ip adrese u lan properties, na visti, hvala
![]() |
#5 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Samo isključi, kao što i već jesi. ipv6. Trokutić ti se javlja zato što vjerojatno imaš GB LAN priključak na ploči, a priključen si na ADSL pa ne ostvaruješ punu brzinu, no to se da isključiti negdje u postavkama. No, nebitna informacija potpuno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Imaš li možda uključen DHCP server? Start > Run > cmd > napiši "ipconfig /all" (bez navodnika) > ENTER i pročitaj što piše za DHCP. Vjerojatno ti je uključen pa ćeš IP adrese morati staviti na automatsko dodjeljivanje. Ili možeš jednostavno isključiti DHCP u routeru.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
dhcp enabled: NO
![]() |
#8 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Mislim da ta Vista previše pametuje, nije ni čudno kad je od ćora. Probaj postaviti mrežne postavke sa fiksnim IP adresama, vidi ADSL bibliju sticky Nadopuna: Evo sam sad pogledao slike. Nisi unio DNS Servere a odabrao si da ćeš koristiti user defined. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Stavi još DNS servere...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Beskorisna bitanga...
|
Kasda ništa ne detektira ona daje server a kom je taj koji treba ili detektirati ili imati podešenu adresu servera...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|