|
![]() |
#1 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
(riješeno) Password problem
Trebala bi mi pomoc ako netko zna... Na poslu imam komp koji je u njihovoj domeni. Komp je ispao iz domene i sada ne mogu naravno vise uci u win sa sifrom koja ja prije bila i koja je imala veze sa domenom.Kako je ispao iz domene manje je bitno,nego sada kada idem u win me pita sifru,ali ja nemam sifru.Treba ona sifra od Admina koji je instalirao Win da ponovo udem u win i da ubacim komp u domenu,ova sifra koja je bila dok je komp bio u domeni ne radi. Ima li sanse da kakoo zaobidemo taj pasword jer inace nema druge nego da ga formatiramo, a to je malo problem? Repair,system restore ili nesto slicno? Boot cd od linuxa pa nesto tako... ![]()
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
To bi mogao riješiti sa austrumi 0.9.2 http://prdownloads.sourceforge.net/austrumi 50MB ! Isključivo od verzije 0.9.2 i starije. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
http://www.petri.co.il/forgot_admini...r_password.htm ak' ti može kaj pomoći |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Tlacitelj i neznalica
|
Problem sam rijesio tako sto smo ipak skuzili sifru... Acer daj pojasni malo ako nije bed,mozda ce mi ipak jednom trebati...sto je to program ili negdje se ukuca ili sto?
![]() |
#7 |
Whatever :)
Datum registracije: Nov 2002
|
Skini ERD commander i unutar imas dosta utilitija koji ti mogu pomoci kad se komp sroka. Jedna od mogucnosti je i resetiranje admin passworda. Isplati ga se imati. Kada ga skines snimis na cd i bootas komp s njim,ostalo ce ti biti jasno.
![]() |
#8 |
Tlacitelj i neznalica
|
Sto se mene tice moze close! Hvala Acer.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|