|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2007
|
Acer aspire 1694 WLMi, problem
Sljedece mi se dogada sa laptopom. Kad je punjac ukljucen u laptop, osvjetljenje ekrana samo od sebe skace od 10% do 100%, a kad je punjac iskljucim, tj kad laptop radi na bateriju ponasa se normalno tj nema ''disko efekta''. ![]() Jos mi je cudnije jer ''disko efekt'' jucer nije prestajao dok je punjac bio ukljucen, a danas se ''disko efekt'' samo jedanput pojavio te je prestalo iako je punjac ukljucen. ![]() ![]() Imam dojam da je punjac otisao u ****z, al me zanima misljenje ostalih forumasa. Dal se Vama sta slicno dogadalo. Dal je punjac krepao il je ipak rijec o necemu drugom ![]() Ak sta zatreba vicite, tu sam negdje. ![]() ![]() Unaprijed Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Izgleda da se negdje gubi kontakt između punjača i lapa pa dobijaš pun napon u valovima jer kad dobiješ pun napon, ekran se max posvijetli. E sada, da li je problem u punjaču ili kontaktu na laptopu teško je reći. Trebao bi priključiti neki drugi punjač. Ako se situacija ponavlja znači da je do kontakta na laptopu, a ako disko efekta nema znači da je do punjača.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2007
|
Izgleda da je do punjaca, u Cakovcu u ovlastenomm Acer servisu dobio sam zamjeniski orginalni punjac, evo vec 2 dana (Bogu hvala) sve normalno radi. :s |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|