|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
Prespori komp
Pozdrav... prilikom igranja igrica, tipa call of duty 4,crysis, cijela stvar prilicno steka. call of duty 4 u MP se vrti na oko 20-50 fps a nekad potegne do 90 kad scene nisu zahtjevne. pa me sad zanima da li je problem u komponentama ili u necemu drugome... OS je vista i svi driveri su najnoviji. komponente kupljene prije tjedan dana. i BTW 3dmar06 score nije bas sjajan...oko 4000 je Komp: AMD X2 4000+ Gigabyte HD3870 512MB DDR4 MB gigabyte M56S-S3 2 GB Kingmax 800Mhz napajanje chiftec 450W Hvala! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
maticna, procesor... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Procesor & Vista - proc mi se čini malo preslab za tu grafu, a za Vistu se zna da obara performanse konfe u odnosu na XP.
![]() |
#6 |
Propali Amigaš
Datum registracije: Jan 2003
|
Pošto imaš Vistu, da li si instalirao zadnji patch spomenut u ovom threadu: http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=79968 Isto tako, probaj pogasiti sve nepotrebne procese, npr na poslu sam jednom dobio hrpu HP notebooka sa instaliranim Nortonom, već smo ih mislili vratiti kao neispravne jer su se bootali 10-ak minuta, da bi se stvar ubrzala cca 10 puta nakon deinstalacije Nortona |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Datum registracije: Dec 2006
|
Definitivno premali score u 3dmarku, probaj sve drivere očistit sa driver cleanerom i nove sa neta skini i downloadaj......i vidi temperature grafičke, procesora.......odvrti super pi.........pa se javi ![]()
![]() |
#9 | |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
evo instalirao sam taj patch i 3dmark06 score je 7098...mislim da je to sad ok, ili? a u igricama jos malo steka pa budem ponovo probao stavit vistu, mozda se popravi! pozz ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|