|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2007
|
![]() Bolj ljudi.. dogodila mi se nocna mora novi komp... 10 dana sve super funkcionira i odjednom BUM pogledajte sto mi se desilo na LINK takva slika samo u windowsima - kada pokrenem neku igru sve super sve 5 neznam dali je do graficke sto ne vjerujem, do monitora sto ne vjerujem windowsi su xp pro n corporate sp2 integrated septemb. sve je bilo super al kad sam sad upalio komp sve je poljubicastilo i poflekavilo sta da radim grafa je ati xp1950 pro GeCube 512 Mb monitor LG L1953TR ak vam sta znaci pomozite brzo i bit cu vam najzahvalniji na svijetu |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Daj probaj stavit neke druge drivere, možda je to... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Možda ti se dubina boja smanjila pa stavi na 32-bit.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
|
nije vidis da su neki gradiejnti super grafika a negdje mrlje... na 32 bita je.. toliko se jos kuzim u kompove hehe al ovo mi nije jasno u igrama sve super.. sad sam probo nove drivere ista prica jos priliko startanja windowsa mi jedan ljubicasti krug se pojavi i vec znam da ce sve bit ko na slici ni sam nisam pametan sta da radim.. EDIT: i baš gledam... ovi driveri novi koje sam skino sgino sam se gacube stranice i ista je verzija ko i ovi prije... pokusat cu s nekim trecim Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 23.10.2007. u 23:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
evo rjesio sam problem al neznam koliko me to veseli: sa grafom sam dobio GeCube drivere ver 8.32.1.0.0 (datum 21.11.2006 - što je užas) na njihovim stranicama downloado iste.. što je užas.. stari su kad sam ih inastaliro.. onaj glupi prozorcic je iskocio kao windows warning kod intalacije STUPID drivera... STOP ili CONTINUE ANYWAY ali na srecu sve je funkcioniralo dobrih 10 dana do kraha... sad sam skino s atijeve stranice drivere za x1950pro i nije se pojavio taj STUPID driver prozorcic i maknule su se te mrlje.. i driveri su noviji... ver 8.421.0.0 i datum (28.09.2007 - što mi se svidja) ali nemaju ni upola opcija u Caralyst Control Centru koje mogu prckati kao na GeCube driverima... (samo za pr. Anti-Aliasing mogu stavit max 2x - dok je tamo išlo i do 8x recimo i tako dalje.. hrpu stvari... sto me jako ljuti) onda se pitam cemu uopce GeCube ... kad imaju stare driver, problematicne.. nis koristi.. malo je sve super a onda me razocaraju sa ljubicastom bolesti... ima ko kakav savijet? EDIT: dali s ovim atijevim driverima resursi moje grafe ostaju neiskorišteni na neki način? ipak je GeCube malo nabrijava šta ne? imam takav nekakav osjecaj |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|