|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
(riješeno) TV kartica - problem s daljenskim
pozdrav svima... imam jedan problem s daljenskim od tv kartice...kartica je leadtek 2000xp expert,instalirao sam drivere i software što je došlo s njome i sve uredno i lijepo radi...ali nikako da proradi njezin daljenski.Ukopčao sam onaj senzor u karticu za signal,i pokušavo mijenjati programe i uopće ne reagira...na ništ ne reagira...baterije su nove u njemu... pa bih vas molio ako netko ima kakvu ideju zašto ne radi pa da mi kaže...hvala puno |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Kod mene je jedino bitno da onaj mali senzor za prijem signala sa daljinskog bude negdje na stolu ili još bolje zaljepljen za monitor, tako da može nesmetano primati signal. Ako ga spustim negdje pokraj stola ne šljaka. Drugo nešto ne znam šta bi moglo biti, u opcijama nema nigdje da možeš diseblati daljinac. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
provjeri mobitelom jel ti uopce odasilje daljinac išta... upali kamericu na njemu i okreni daljinac u objektiv, i drzi neku tipku stisnutu.. na mobu bi se trebalo prikazati treperenje diode na vrhu daljinca... to je bar jednostavno, a otklonis daljinac kao moguci uzrok problema... ![]()
![]() |
#5 |
Premium
|
evo,probano tomri... dioda svijetli kad se stisnu tipke... imaš koji korak dalje da idem provjeriti sada? EDIT:evo daljenski radi...veoma čudno...držim tipku za Channel Up i i onaj mali senzorić uz daljenski na diodi zajedno i ovu ''utičnicu'' za senzorić guram gore-dolje-lijevo-desno u tv karticu,i ponekad radi,a ponekad ne,izgleda da je nešto do kontakta...da namjestim ovako kako radi i ostavim ili da tražim drugi kabel za senzor il nešto... Zadnje izmijenjeno od: veki19. 03.11.2007. u 19:16. Razlog: dodatak teksta |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
jer jack koji ti guras je neunistiv u biti, nisi njega mogao 'smanjiti' pa da gubi spoj... ![]() samo se oni limici u zenskom utoru(na kartici) mogu previse saviti prema van i onda imas los spoj.... probaj ih vratiti na mjesto evo kako to otprilike izgleda, neki su prekriveni, neki su skroz dostupni, pa baci oko (sve to isto, cim se radi o tim malim jackovima) ![]()
Danas je teško biti budala, prevelika je konkurencija... Water cooled PC Moj najveci MOD Novi hobby: RC model + HD kamera ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: TomRi. 03.11.2007. u 19:41. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
e tomi,hvala puno na pomoći al sam ja panjina teška..hehe sad se prije 5 minuta sagnuo da zavidam zvučnu i vidim da tv kartica virila napola pci utora ![]() još jednom ti puno hvala i na ovom trudu sa slikicama... dođi na viškovo i imaš pivicu od mene ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|