|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
(riješeno) Ne mogu instalirati Win na SATA
Ovako, nemrem instalirati win na sataI...stavim first boot cd: i restarta se i piše boot from cd/dvd i tu stoji...? win je bootabilan, postavkeu biosu su na defult.. Ide channel 0 master: Optiarc DVD Ide channel 0 slave: none Ide channel 3 Master: SAmsung H161H - sata I mbo: Gigabyte FA-M61SME-S2 Zadnje izmijenjeno od: Mr.Black. 20.10.2007. u 11:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Malo si smušeno to predstavio; ne mogu instalirati na sata, no cd neće bootati, a "win" je bootabilan....kakve veze ima sada disk s time jel cd boota ili ne? Prvo provjeri jel ti optički pogon ispravan, probaj s nekim drugim Cd-om. Botaj u DOS pa od tamo probaj pristupiti sadržaju CD-a, ima masu načina da dođeš do toga. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
evo ovako...pitanje bilo smušeno jer mi je lik donesel komp da mu popravim u roku odmah kaj je bilo nemoguće..naime nije imal instaliran winXP i ja sam mu to trebal staviti ali nisam mogel sa ni jednim cd-em...(ne znam iz kojeg razloga, a svake cd je bootabilan)..moral sam staviti boot up disketu xp i napraviti onaj postupak e:/setup.exe.....kao za win98...komp je novi i još sad mi nije jasno kakve to veze ima sa start-up disketom...pardon kaj nisam pitanje postavil kak spada, pa mi niste mogli ni odgovoriti jer sam bil u žurbi..sve u svemu sad je riješeno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Ma sve 5, glavno da si riješio. |
![]() |
![]() |
|
|