|
![]() |
#1 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Doom 3 tek sredinom 7og
www.hardocp.com Doom III Date: Best Buy has updated their shipping date for people that pre-ordered Doom III. The new date shown is July 13th, 2004. Now, conventional wisdom says that Best Buy is in contact with Activision and that is the date they intend on shipping the game. Though that seems reasonable, you never know until it actually goes gold. What is the id Software catch phrase again? “When it’s Done”. Thanks to everyone who sent this one in. ![]()
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Imam osjećaj da će to biti isto kao i sa Half-Life 2, ili još gore, Daikatanom... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
ili ce i na 9800pro brejkati ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
ma biti ce istko k i sa half-lifeom a brejkat ce se ziher ko lock on. one ne to kaj oni u svom studiju igraju ma grid masinama noje isto kad mi upalimo na radeonu 9700. primjer lock on. prve fore su bile da bu radilo na geforce 4 sa 64 mb i to sa skoro svim detaljima jedino kad kisa pada da se spusti na 15. a kad ono ja upalim na 9700 i ostala ekipa na 9800xt pa na 1024 se jedva vuce sa skoro svim ugasenim. uglavnom vjerojatno ni tad nebu gotov onda bu odgodjen pa ce se probat nabrzaka izvuc i izdat igru i naravno da buzte onda dobili polu proizvod. ja od sih igri kaj trebaju izaci jedino far cray i stalker imaju sanse da budu kak spada i da delaju na normalnim kompovima. jel ak se netko sijeca jos prvih shootova dooma 3 mislim da zna da bu trebala masinerija i pol zato. a sad jos da jednu tezu iznesem. zasto su half-life doom 3 i sl igre toliko odgadjane? 1. nisu ni blizu gotove. 2. treba jos proci niz godina da se hardware razvije pa da se moze igrati na normalnom desktop racunalu prek 25 fps-a 3. nakon pocetnog buma autori ostali bez inspiracije.
![]() |
#8 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
4. pokupili su lovu od izdavača i sad ih se živo j***, imaju "kreativnu slobodu". ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
@Blade Izgleda da nisi igrao niti Doom3 nit HL2 leakove. ![]() Doom3 radi i na 1 Ghz 256MB ram i Gf2 ![]() A mene se zivo j***3 za HL2 i Doom3 jer STALKER izgleda jebeno predobro i mislim da ce igra pokopati D3 i HL2.
![]() |
#10 | |
od LemilicE
|
Citiraj:
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 | |
Premium
|
Citiraj:
nisam jeli niti nisam imao potrebu igrati proizvod koji nije ni blizu gotovog ali nazalost takvih ima dosta cak i na trzistu. kaj se tice zahtjevnosti reci cu ti samo jednu stvar. ovako da bi se prodavao hardware treba postojati software koji ga moze iskoristiti (izgleda da vrijedi samo za graficke) u cem je stvar naravno da glavasine nedi imali posla kada bi igre radili na gf 2mx i izgledale ko oni demoi od 64kb i sl. pa stoga moraju sj***t. igru da radi samo na najnovijem!! kaj je bilo sa lock on-om svi koji su imali pre alpha alpha i pre beta verzije uredno su radil i na gefoce 4 karticama ali kad je trebala igra izaci na trziste nekom cudnom silom je vise nisi mogao pokrenuti na "normalnom" stroju (ovo citaj, na vrhunskom). mislim da je sve jasno kak ide igra kod proizvodjaca igri i hardwarea. jedno bez drugoga nejde jel da ide sada bi bili na 166mx i igrali igre hl2 koje bi izgledale bolesno i placali par dolara za hardware (da stvarno sam otisao u krajnost ali samo da docaram stvar) edit: prokleti tipfeleri!
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
Vidim da se poteže optimiziranosti softvera. Lock On nisam igrao, ali mogu nagađati po vašim postovima kakvo je stanje s njim i optimizacijom. Ali Bl@de, mogu ti samo reći jednu stvar. Kada bi developeri igara optimizirali softver do krajnjih granica, da iscrpe svaki mogući atom iz CPU-a i VPU-a, tada bi hardver bio jeftiniji, ali bi softver bio puno skuplji. Jer bi to značilo puno puno vremena testiranja, pisanja novih linija u assembleru, dodatni ljudi, razvoj bi se produljio za još jednu godinu, a u tih godinu treba plaćati ljude koji to rade... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
E vidis to je tocno i zato tu treba biti ona neka sredina koja izgleda da nije ni blizu. o cem se radi developeri zude za zaradom i profitom da nakraju sve naprave da software (mislim igre) izadju sto prije i da zarade sto vise bez obzira na cijenu. i onda obijes igre tipa lock-on i sl. evo jos jedan primjer. flanker 2.0 izasao je prije vec sad 4 god. i tako je dobro optimizirad da kad ga pokrenem na kompu iz siga mozes ga igrad jedva na 25 fps-a a u slucaju vise zrakoplova u zraku i nedaj boze raketa mozes se oprostiti. pa kaj mislite zake hl2 ide sa XT karticam ili zasto ce doom 3 ici sa novom generacijom nvidinih kartica. pa treba prodati hardware!!!! ja mogu garantirati da vecin igri koje su vec napravljena sa boljom optimizacijom dx-a i engina igri radile bi na puno slabijim racunalima ali kome se to da raditi kad treba prodati novi HW. netreba puno truda ali kaj ces. jes je jedna stvar zanimljiva je takva situacija samo sa igrama . zasto recimovecina softwarea ne podrzava Ht i sl stvari koje su vec dugo vremena na trezistu dok cim neka nova igra izadje odma moze iskorisiti najnoviji HW ak ne i iznad toga. kak stvari stoje sa igrama obrnutoproporcijalno stoje sa ostalim softwareom.
![]() |
#15 |
>>>
Datum registracije: Oct 2001
|
Igram Painkiller demo, razvijen na vlastitom engine-u. U 1024x768 imam sve ukljuceno po defaultu i super se vrti. Inace, sama igra je zakon!!!!! Obavezno probajte. Zanimljivo je kako nicu mnogi novi razvojni studiji, dosta njih u zemljama bivseg istocnog bloka, sto ce reci da su dobri matematicari ![]()
Ubuntu 8.10 cpu Intel Q6600 @3GHz (333x9) w/Scythe MINE Rev.B - 29C idle mbo Gigabyte P35-DS3 ram 8GB Kingston DDR2 667MHz gpu Asus EN9600GT hdd 2xWD3200AAKS - RAID1 case Chieftec BX-03B-B-B psu Fortron BS 400W |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
Jesi iz ZGa da mi spržiš taj demo? Mislim čak da sam pokrenuo thread u kojem molim nekog da skine taj demo, ali nema veze ![]() Ak si iz ZGa daj mi se pliz javi na 091 541 61 89 da odemo na neku pivicu i doneseš mi CD sa demom dotične igre ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
|
eto javite i meni pa da se svi okupimo.
![]() |
#18 | |
od LemilicE
|
Citiraj:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
>>>
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
![]()
Ubuntu 8.10 cpu Intel Q6600 @3GHz (333x9) w/Scythe MINE Rev.B - 29C idle mbo Gigabyte P35-DS3 ram 8GB Kingston DDR2 667MHz gpu Asus EN9600GT hdd 2xWD3200AAKS - RAID1 case Chieftec BX-03B-B-B psu Fortron BS 400W |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
ovo za doom 3. Zasto se ponasate kao da su u id softwaeru neki noobovi koji ne znaju sta rade? Kad carmack nes kaze tu uglavnom i bude tako. Igrat cete doom 3 svi sa gf3 karticama. Ja imam alphu i na mom stroju je igriva. igra ce ici barem duplo od ovoga ko kod mene ali vidi se da ce bit igriva. A i bolje da izadje u 7. mjesecu jel cu onda doci iz vojske i na miru ju preci ![]()
![]() |
#21 | |
Napokon dočekao DNF :)
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#22 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2003