|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Motorola V360V mjenjanje operatera !?
Sad zove se debrandiranje ili je to isto kao i dekodiranje =? Uglavnom zelim promjenit da mi mob moze na sve kartice !=?.. sad ima li tko koji savjet kako da to napravim skojim programom i kako !?.. imam usb kabel koji spaja mob i komp ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
debrandiranje i dekodiranje nije isto... koji bootloader ti je u telefonu? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
jel ti na bilo kojem mjestu u telefonu pise t-mobile, ili vip, itd ako ti to negdje pise, onda imas brandiran telefon ako stavis karticu druge mreze u telefon, i telefon ju odbija, tj ne mozes zvat niti slat poruke onda imas i zakljucan telefon. telefon moze biti brandiran, pa ipak moze primat druge kartice, ali da bi primao druge kartice mora bit dekodiran. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
za bootloader verziju ugasi mob i dok je ugašen stisni # i * i drž ih i onda stisni gumb za paljenje (sve tir tipke zajedno drži ) i kad se mob upali u bootloader modu napiši bootloader verziju... ako ju želiš otključati ( verzija bootloader mora bit 08.A0, ako ima 08.D0 onda mi se javi na PM ) a imati svoj software tj od vodafonea onda prvo s flash i backup3.0.053 i verzija mora bit regana onda napravi full backup,pa napravi unlock http://www.cafe.mobil.hr/showpost.ph...8&postcount=11 i onda upali opet flash i backup 3 i flashaj s svojim backupom ali samo s cg2 grupom tj flex-om i cg4 tj jezična grupa... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|